Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2009, 03:50   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Ne Fatih bırakır, ne de ben...'

Yaptığı her açıklama gündem yaratan Mustafa Denizli, dün yine döktürdü: Ben milli takıma geçecekmişim! Kimse merak etmesin, ne Fatih bırakır, ne de ben...

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün Ümraniye’de yapılan antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti. Kendisinin milli takımın başına geçeceği yönündeki söylentileri kesin bir dille yalanlayan Denizli “Bu abesle iştigalin en açık örneğidir. Kimse merak etmesin, ne Fatih bırakır ne de ben bırakırım. Buna cevap bile verilmez. Ben burada takımımla birlikte mutluyum. Bu söylentinin mantığı nedir, anlamış değilim. Fatih orayı hak ediyor ve çok başarılı. O giderse, ben Beşiktaş’ın başında olmasam bile bunu düşünmem” dedi. Takımının 1 ay sonra tam anlamıyla hazır olacağını belirten kurt hoca, “6 tane önemli grup maçımız olacak. Bu maç trafiğinde kadromuzdaki oyuncularımızdan yararlanacağız. Batuhan da geldiğinde kadromuz 26’ya çıkacak. İlerleyen süreçte bu 22’ye iner ama kim kalır şu an için belli olmaz. Delgado ile zaman zaman görüşüyorum. Haftaya İstanbul’a gelecek” ifadesini kullandı.
‘Süs bitkisi değiller’
Geçen sezon fazla şans vermediği Erkan’ı takımda tuttuğunun hatırlatılıp, bu sezon da fazla forma giyemediğinin belirtilmesi üzerine Mustafa Denizli, şunları söyledi: Acelemiz yok. Bu kadronun içinde tutuyorsak, süs bitkisi olarak tutmuyoruz. Zamanı geldiğinde herkes bu takıma katkıda bulunacak. Futbolcularım inandığım için buradalar. Düşünmesem zaten bizimle kalmasını istemezdim. Biz ondan memnunuz. Seyircisiz maçlara gelince... Antrenmanlar bile daha keyifli. Maçların seyircisiz oynanacağına, farklı şehirlerde oynanması daha iyi olabilir.


fanatik
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla