Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2009, 04:00   #2
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İkimiz de kalırız

Click the image to open in full size.
"Fatih hoca başarılı ve Milli Takım�ı hak ediyor. Beşiktaş�tan ayrılmayı düşünmüyorum. Bir ayda tam kapasiteye çıkarız".


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in görevini bırakması durumunda Milli Takım'ın başına geçeceği söylentilerine son noktayı koydu. Denizli, "Kimse merak etmesin ikimiz de takımlarımızda kalırız. Ne Fatih Terim görevini bırakır ne de ben bırakırım. Buna cevap bile verilmez. Ben burada takımımla birlikte Click the image to open in full size.
mutluyum. Bu söylentinin mantığı nedir, anlamış değilim" diyerek iddialara sert tepki gösterdi.

Savunma rahatladı
"Fatih orayı hak ediyor ve çok başarılı'' diyen siyah-beyazlıların hocası, "O giderse, ben Beşiktaş'ın başında olmasam bile bunu düşünmem" ifadesini kullandı. Takımın şu anda yüzde 70'lerde olduğunu ifade eden Denizli, "1 ay sonra düşündüğümüz noktada oluruz" diye konuştu. Tecrübeli hoca, "Bir takım az gol yiyorsa bunu defansa değil takımın bütününe bağlamak gerekir. Önde iyi mücadele ediyoruz, savunma rahatlatıyor" dedi.

Ş.Urfa'da oynardık

Mustafa Denizli, Antalyaspor maçının seyircisiz oynanmasıyla ilgili ise "Antrenmanlar bile daha zevkli. Futbolda tempoyu tribün kazandırır. Bu çok büyük bir ceza. Seyircisiz yerine maçların başka kentlerde oynanması daha iyi olur. Bizim karşılaşmayı da Şanlıurfa'ya verebilirlerdi" açıklamasını yaptı. Siyahbeyazlıların hocası, kadroda yer alan herkesin mutlaka forma şansı bulacağını da sözlerine ekledi.

fotomac
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla