Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2009, 04:28   #3
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Komplo teorisi

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.Denizli, “Fatih orayı hak ediyor ve çok başarılı. O giderse, ben Beşiktaş’ın başında olmasam bile bunu düşünmem” tavrını koydu
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in görevini bırakması durumunda milli takımın başına geçeceği söylentilerine tepki gösterdi. Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet edip sorularını yanıtlarken Terim ile ilgili soruya “Komplo teorisi” cevabını verdi.
Fatih Terim’in yerine milli takımın başına geçeceği yönündeki söylentilerle ilgili bir soru üzerine Denizli, “Bu abesle iştigalin en açık örneğidir. Bir komplo teorisi ve senaryo bile değildir. Kimse merak etmesin, ne Fatih bırakır ne de ben bırakırım. Buna cevap bile verilmez. Ben burada takımımla birlikte mutluyum. Bu söylentinin mantığı nedir, anlamış değilim’’ diye konuştu.

fotospor
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla