Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2009, 13:37   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaş Yapayım Derken !..

Kaş yapayım derken...


Gökhan Zan'la sözleşme uzatmayan, Ferrari'yi transfer ederek 4.5 milyon euroya aldığı Zapotocny'yi Bursa'ya veren Beşiktaş, bedavaya giden İbrahim Kaş'ı tam 1.2 milyon euro maliyetle kiraladı




Beşiktaş bu sezon yaptığı ilginç transferlerine dün bir yenisini daha ekledi. İki gün önce İspanya'ya giden başkan Yıldırım Demirören, İbrahim Kaş'la birlikte dün Türkiye'ye döndü ve bu transferi bitirdi. Kaş'ı bir yıl kiralayan Beşiktaş Kulübü milli futbolcu için Getafe'ye yaklaşık 850 bin euro ödeyecek. Beşiktaş, Getafe'nin Kaş için ödemek zorunda olduğu 350 bin euro tutarındaki yetiştirme bedelinden de vazgeçti. Altyapıdan yetişen Kaş'ı geçen sezon başında elinden kaçırıp bedavaya Getafe'ye kaptıran başkan Yıldırım Demirören, 1.2 milyon euro maliyetle Kaş'ı kiralamış oldu. Gökhan Zan'ı da G.Saray'a kaptıran Beşiktaş yönetimi stoper arayışlarında Ferrari ile anlaşmıştı. Bu futbolcu için 4.5 milyon euro bonservis bedeli ve yılda 2.5 milyon (4 yıllık mukavele) euro para ödeyecek olan Beşiktaş, 4.5 milyon euroya aldığı Zapotoncy'i de Bursa'ya kiralamıştı. Elindeki yerli ve yabancı stoperleri yok pahasına kaybeden Kartal, Ferrari'yi alırken, dün de kendi bünyesinden yetişip elinden kaçırdığı İbrahim Kaş'ı transfer ederek savurgan tutumuna yeni bir halka daha ekledi.

DELGADO'YA LİSANS ÇIKTI
Ankara'ya takımın kampına gelen Kaş, "Beşiktaş'a dönmek çok güzel. Mustafa hoca çok istedi. Bir yıl burada oynayacağım, çok mutluyum" diye konuştu. Geçen sezon İspanya'da fazla forma şansı bulamayan İbrahim Kaş'ı, yönetim içindeki sert eleştirilere rağmen başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteğiyle transfer etti. Öte yandan Beşiktaş, kaptan Delgado'ya lisans çıkardı. Ameliyat olan Arjantinli futbolcu haftaya İstanbul'a gelecek ve burada kontrolden geçecek. Yönetim Delgado'nun lisans işlemlerini de bitirdi.

KAŞ KENDİ İSTEĞİYLE KAMPTA
Bir yıl sonra tekrar Beşiktaş'a dönen İbrahim Kaş, başkan Yıldırım Demirören ile birlikte Ankara'ya geldi. Bu gece forma giyemeyecek olan Kaş kampta bulunarak takım arkadaşlarıyla birlikte olmak istedi.



Fatih Doğan/Sabah
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla