Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2006, 12:38   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta sessiz devrim

'İnanılacak gibi değil ama oldu işte. Nihayet! Sayın Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı gibi davrandı. Masaya yumruğunu vurdu...' Sabah Gazetesi yazarı Kazım Kanat'ın köşe yazısı;
Click the image to open in full size.
İnanılacak gibi değil ama oldu işte. Nihayet! Sayın Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı gibi davrandı. Masaya yumruğunu vurdu. Beşiktaş Başkanı, "Herkes benim dediklerimi yapacak" dedi.
Doğrusu da buydu.
Bakınız Beşiktaş'ta Haziran ayından itibaren uygulanacak olan sessiz devrimin ana hatları şunlar:
1- Futbol şubesi kaldırıldı. Tüm yetkiler Jean Tigana'ya bırakıldı. Sadece Demirören'e hesap verecek olan Tigana, Beşiktaş'ın futbol şubesinin CEO'su oldu.
2-Futbol şube sorumlusu ve transfer komitesi üyesi olan asbaşkan Kıvanç Oktay'ın da tüm yetkileri alındı. Bu durum şu anlama da geliyor: Beşiktaş'ta ENKA dönemi bitti! (Küs olmaları ve birbirleriyle konuşmamaları özel bir sorun. Bizi ilgilendirmez)
3- Menajerlik sistemi de kaldırıldı. Mehmet Ekşi yeniden alt yapıya dönecek ve Gordon Milne'in görevine son verilecek.
4- Demirören şimdiden yeni yönetim için çalışmalara başladı. Özellikle Fikret Orman grubundan bile değerli üyelerle bile görüşmeler yapıyor. Bu çok doğru. (Şu anki yönetimden sadece iki kişi Murat Aksu ve Kenan Öner gelecek sene yönetimde görev alacak)
Böylesine radikal kararlarda tartışılan nokta şu: Tigana konusunda çok acele edildi. Sezon bitince genel bir analiz yapılır ve Tigana için karar verilirdi. Bu nedenle başkan Demirören'e sorum şu:
Henüz UEFA Kupası'na gitmeyi garantileyemeyen ve kupayı alamayan Beşiktaş'ta Tigana'ya bu kadar çok para ve yetki vermek doğru mu? Keşke başkan bir ay bekleseydi diyorum!


Kaynak : www.bjkhaber.net
xarizma Ofline