Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2009, 22:22   #19
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bu senenin kötü geçeceği belli oldu.

Öncelikle bu takımın 10 ve 11 numaralara ihtiyacı var. 11 numara bir derece idare ediyor ama 10 numara eksiği bariz belli ve o adamda BEşiktaş'ta yok. Yusuf bu yükü kaldıramaz. Delgado'dan bu sene hayır yok. Tello da bu yerin adamı değil. Bir kaç maç oynar o kadar.
Sonrasında Mustafa Denizli ye bir haller olmuş. Saçmalamaya başladı. Maça çıkan ilk 11 de 7 tane defans oyuncusu var. Hazırlık kampında yer almayan ve hazır olmayan Nihat var. Gol atabilme şansı olan iki adam vardı Tellove Holosko. Onu geçtim. İbrahim Üzülmezle aralarında duygusal bir bağ oluşmuş sanırım. Hiç bir işe yaramayan İbrahim Üzülmez'i iki haftadır ilk 11 de kullanıyor. İsmail varken İbrahim kenarda oturur.

Sahada mücadele etmeyen, top oynamayan ve kenardan yönetilemeyen Beşiktaş vardı. 3. haftada arabanın lastiği patladı. Uzun süre patlak lastikle devam edilmez. Gerekli takviyelerin yapılması gerekli

Yönetim facia. Bakkal dükanı yönetemeyecek kadar kötüler. Bunu da ellerine geçen her fırsatta ispatlıyorlar. İbrahim Kaş olayı tam bir skandal. Takıma gerekli takviyelerin yapılamaması ise yönetimim acizliğinin en büyük göstergesi. Ocakta umarım iyi bir alternatif çıkar ve bu yeteneksizler sürüsü bir an önce gider.

Mustafa Denizli biran önce kendini toplamazsa işimiz gerçekten çok zor.
Hazırlık devresi geçirmemiş ve 1 senedir top oynamaya Nihat'ı sürekli ilk 11 de oynatarak oyuncuyu kazanamazsın. Kaybedersin. Nihat'ın kendini toplaması için 1,5-2 aya ihtiyacı var. Adam ayakta duramıyor. Hiç bir katkısı yok. Çünkü hazır değil.
İbragim üzülmez'in oynamaması için ne yapmak gerekli? Adam kötü oluncada saha da.
İlk 11 de 7 tane defansif oyuncu az değil mi? Sayıyı 10 a tamamlamak gerekli. Böylece gol yemeyiz.

Umarım bu halimizle şampiyonlar ligine çıkmayız. Yoksa halimiz perişan olur.
Son olarak yönetime;
Beşiktaş size ne yaptı da bu kadar kötü yönetiyorsunuz?
Bu kadar boş insanı bir araya toplamak Yıldırım Demirören'in marifetidir. Ya adam gibi yönetin yada defolup gidin...

Konu shawnodese tarafından (22-08-2009 Saat 22:24 ) değiştirilmiştir..
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla