Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2009, 00:21   #2
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli 0-0 sonuçlanan Gençlerbirliği maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Denizli yaptığı açıklamada "Rakibimiz futbol oynatmamaya çıkmıştı. Bu arada etkin ayakların ortaya çıkması lazımdı. Burada büyük bir zaafiytet gösterdik. Bir kaç cılız pozisyon yakaladık ama bunlar önemli değil.

Bizim daha etkin olmamız lazımdı. Daha doğrusu etkin olması gereken oyuncularımız oyuna bireysel yeteneklerini koyamadılar. Neticede kaybedilen her puan kayıp puandır.
Bizim için içerisi dışarısı yok. Gençlerbirliği de çok mücadele etti. Gençlerbirliği kaybetmemek için çok daha fazla şey yaptı. Biz kazanmak için çok şey yapamadık. Geriden etkili bir şekilde oyuna çıkamadık. Kanatlarımızı çok iyi kullanamadık. Kısacası beklediğimizin gerisinde bir oyun ortaya koyduk.

10.5 numara olayını da bu sene yine geçen seneki gibi kendi içimizde halledeceğiz.
İbrahim Kaşı da ben istedim. İlerde neler olabileceğini kestiremediğimiz için böyle bir alternatif yarattık. Çünkü biliyorsunuz İbrahim ve Ekrem ameliyat oldular.

İsmail bizim bu sene büyük katkılar beklediğimiz bir oyuncu. Gelecek için çok önemli bir futbolcu.Neticede şartlar ne olursa olsun puan kayıpları yaşadık ama bu takımın nasıl bir takım olduğunu herkes biliyor. Bu puanlar telafi edilecektir." dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla