Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2009, 09:07   #45
İnEvAsYoN
 
İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Erhan , Uğur ,Fink , İbrahim Üzülmez ... İlk onbirin dört adamına bakın , Allah aşkına bu takım büyük takım olabilirmi ? bu takım büyük hedeflere koşabilirmi ? Bu takım iyi futbol oynayabilirmi ????

Orta sahaya bakın , Ernst - Fink - Uğur orta sahada , 4 adam da geride toplam 7 savunmacı ... Rakip Barcelona sanki .. Allah aşkına Gençler maçına böyle çıkan bir takım şampiyonlar liginde 11 savunmacıylamı oynauyacak ?

Ve kulübeye bakın , Erkan - Necip - Serdar - Rıdvan - İsmail ... Bu takım Ankaragücü mü ? Gaziantep mi ? Manisaspor mu ? kim ? büyük takıma benziyor mu ?

Sonuç : Bravo Demirören , şampiyonlar ligine direk katılan bir takım ancak bu kadar güzel kurulabilirdi helal olsun !!!!!
arkadaşım sen beşiktaş takımının tam kadrosunu bilmiyosun galiba 6 oyuncu eksik yaaa hepside as oyuncular hiçbiri hikayeden değill tamam anlıyorum sinirlisiniz fln ama birazcık mantıklı şeyler söyleyin yok anadolu takımımıymış arkadaşım çıkart gs nin as 6 tane oyuncusunu çıkart fenerinkileri onlarada bak hesapla önüme çıkar o zaman konuşuruz
__________________
İnEvAsYoN Ofline   Alıntı ile Cevapla