Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2006, 07:33   #1
kartal17
 
kartal17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Sıcak para geldi..!!

Sıcak para geldi

Beşiktaş yönetimi geçtiğimiz hafta yaptığı 3 milyon YTL değerindeki yüzde 2.5'luk satışın ardından bu hafta da yeni bir yüzde 2.5'luk hisse senedi satışı gerçekleştirdi.

Sıcak para arayan Beşiktaş yönetimi, yüzde 2.5'luk hisse satışından sonra bir 2.5'luk satış daha yaparak 3 milyon YTL'yi kasasına koydu. Böylelikle eski başkan Serdar Bilgili döneminde yapılmış olan yüzde 15'lik Beşiktaş A.Ş hisse satışından sonra başkan Yıldırım Demirören yönetimi de toplam yüzde 5'lik bir satış yaparak 6 milyon YTL gelir elde etti. Böylece Beşiktaş A.Ş hisselerinin yüzde 20'si elden çıkmış oldu. Siyahbeyazlı yönetim, önceki gün de büyük umutlar bağladığı Fulya Projesi'nde yapılacak bloklar için iki şirketle kiralık anlaşması yaptı. AcıbademHastanesi ve Real Marketler Zinciri'yle gerçekleştirilen 25'er yıllık anlaşma karşılığı Beşiktaş kulübü aylık 300'er bin dolar kira alacak.

RİCARDİNHO'YA SERVET

Bu sezon transferin en hızlı takımı olan siyah beyazlılar, özellikle son transfer Brezilyalı yıldız Ricardinho'yu alarak kasasına büyük bir yük daha getirmişti. Brezilyalı futbolcu için kulübü Corinthians'a 1 milyon 750 bin dolar bonservis bedeli ödeyen yönetim, bu miktarı da ilk sattığı yüzde 2.5'luk hisse satışından karşıladı. Brezilyalı yıldız da Beşiktaş'tan 1 yıl için 1 milyon 750 bin euro alacak. Kartal, Bobo ve Nobre'nin bonservisi için de 5 milyon euro ödeyecek.

kaynak: www.karakartal.com
__________________
ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !!

Konu kartal17 tarafından (24-08-2006 Saat 07:37 ) değiştirilmiştir..
kartal17 Ofline