Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2009, 04:30   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yusuf dönüyor!

Kara Kartal'ın yokluğunu fazlasıyla hissettiği Yusuf Şimşek'ten iyi haber geldi. Sakatlığını büyük ölçüde atlatan tecrübeli futbolcunun, Gaziantep maçında sahada olacağı öğrenildi.

Click the image to open in full size.
Beşiktaşlı taraftarların ‘Kara Şimşek’ lakabını taktığı Yusuf, sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalmıştı. Düz koşulara katılmasına rağmen, sol arka adalesindeki ağrıları bir türlü geçmeyen tecrübeli futbolcu, önceki gün oynanan Gençlerbirliği sınavını da tribünden takip etmişti. Yusuf’un yokluğunu fazlasıyla hisseden Kara Kartallar’a, sağlık ekibinden iyi haber geldi.
Sonunda forma giyecek
Yapılan açıklamada, Yusuf’un çok ciddi bir rahatsızlığının olmadığı ve darbeye bağlı sakatlığının bulunduğu kaydedildi. Rahatsızlığından tamamen kurtulan deneyimli futbolcunun, Gaziantepspor mücadelesinde forma giyeceği kaydedildi. FANATİK’e açıklamalarda bulunan Yusuf, “Antep maçında kesin oynayacağım. Ankara’da pozisyona girmekte güçlük çektik. Takım içindeki dişliler olmayınca, sıkıntı yaşandı. Arkadaşlar çok uğraş verdiler, ama olmadı. Kısa süre içerisinde taşlar yerine oturacak, herkes gerçek Beşiktaş’ı görecek. Önemli olan başlangıç değil, sonuçtur” diye konuştu.
Orhan Yıldırım
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla