Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2009, 04:17   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ferrari yol gösterdi

İtalyan yıldız, “Sakatlıklar yüzünden kadroda istikrar sağlayamadık. Bu dönemi en az kayıpla atlatırsak, zirveyi ele geçiririz” dedi.

Click the image to open in full size.
Transferi büyük olay yaratan Matteo Ferrari, her geçen gün sergilediği performansla beğeni topluyor. Ancak Beşiktaş’ın kaybettiği puanlar, İtalyan yıldızın da canını sıkıyor... FANATİK’e durum değerlendirmesi yapan başarılı defans oyuncusu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlı kulübe her geçen gün daha çok alıştığını belirten Ferrari, “Sakatlıklar yüzünden her maça farklı kadroyla çıkmaya mecbur kalıyoruz. Birçok yeni ve geçen sezon banko oynayamayan futbolcu görev alıyor. Böyle olunca, saha içerisinde bir problem yaşanması çok doğal. Benim gördüğüm en büyük sorun burada. Sıkıntı çözmek adına, iskelet kadronun bir araya gelmesini bekleyeceğiz. Geçiş dönemini en az kayıpla atlatırsak, önümüzde kimse duramaz” dedi.
‘Zamana ihtiyaç var’
“İstikrar başarıyı getirir” diyen Ferrari, sözlerine şöyle devam etti: Dünyanın her yerinde takımlarda 25-26 futbolcu olur. Ancak asıl kadro 14-15 kişiden oluşur ve işler böyle yürür. İstikrar sağlanmazsa, başarı gelmez. Ben durumu böyle değerlendiriyorum ve kısa süre içerisinde kimliğimizin değişeceğine inanıyorum. Türkiye ile Serie A’yı karşılaştırırsak, benzerliklerin fazla olduğunu söyleyebilirim. Taraftarlar ateşli, futbol çok sert ve teknik oynanıyor. Ancak Türkiye’de takım oyununun daha fazla ortaya çıktığını itiraf etmeliyim...
Orhan Yıldırım
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla