Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2009, 17:22   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'ta neler oluyor?

Beşiktaş'ta yapılan son transferlerin takım içinde büyük huzursuzluğa yol açtığı, bunun da sahaya yansıdığı iddia edildi.
Nihat Kahveci'nin yıllık 1 milyonu peşin 3.5 milyon Euro garanti paraya anlaşması, İbrahim Kaş'ın da 1 milyon Euro'ya imza atmasının takımda birikmiş alacaklarını da henüz alamayan diğer futbolcuların tepkisine yol açtı.
İbrahim kaş, geçen sezon Beşiktaş'tan 500 bin lira istemiş, alamayınca da sözleşmesi sona erdiği için sadece 350 bin lira yetiştirme parası karşılığında Getafe'ye transfer olmuştu. Beşiktaş ise futbolcusunu geri alırken Getafe'den alması gereken yetiştirme parasından vazgeçtiği gibi 850 bin Euro da bir yıl kiralama bedeli ödedi. İbrahim Kaş'ın ise ise bir yıl için 1 milyon Euro alacağı bildirildi.

Birikmiş alacakları da henüz ödenmeyen özellikle yerli futbolcuların ise takımın tecrübeli ismi İbrahim Üzülmez'e şikayetlerini anlattıkları ve "Biz bir yere gitmedik, yıllardır oynuyoruz; gidip de gelenlerin yarısını kadar bile alamıyoruz. Özellikle İbrahim'in kariyeri ortada. Beşiktaş'tan gitmeden oynadığı maçlar da aldığı para da belli. Yurtdışından trensfer edildiği için mi şimdi bu kadar para alıyor" dedikleri belirtildi. İbrahim Üzülmez'in ise bu konuyu Başkan Yıldırım Demirören ile göreşeceğini söylediği öğrenildi.
Sezon başında Villereal'dan transfer edilen ve yıllık 3, 5 milyon Euro'ya imza atan Nihat'ın da alacağı peşinat olan 1 milyon Euro'yu henüz almadığı ve bu konuyu yöneticilere ilettiği belirtildi. Yöneticilerin ise Nihat'a ay sonuna kadar parayı ödeme konusunda garanti verdikleri ifade edildi.
Siyah-Beyazlı takım Gaziantepspor maçının hazırlıklarını da sürdürürken çalışmaya sakıtlıkları devam eden Yusuf ve Rüştü katılmadı. Antrenmanda ağrıları artan Nobre, çift kale maçta yer almazken, Gençlerbirliği'ne karşı da oynamayan Bobo ise takımdan ayrı koşu yaptı.
Resmi siteye bir açıklama yapan Teknik Direktör Mustafa Denizli, Cuma günü oynanacak Gaziantepspor maçıyla birlikte geçen yıldan kalan tablonun devamının başlayacağını belirterek, "Bu sezon taraftarımızla stadımızda ilk kez buluşacağız. Kendi evinde takımla taraftar bir araya geldiği zaman ortaya çıkacak tablo hem taraftarı, hem de takımı güzel bir çizgiye taşıyacaktır. Geçen yılki takım-taraftar bütünlüğünün aynısının Cuma akşamı tekrar sahneleneceğini düşünüyorum. Geçen seneyi şenlikle kapatmıştık, bu seneyi de şenlikle açacağız” diye konuştu.
Bu arada Beşiktaş'ta kombine satışları bugün sona ererken, Siyah-Beyazlılar'ın yaklaşık 10000 kombine bilet sattığı açıklandı.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla