Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2009, 04:15   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Matias Delgado Kasım'da sahada

Bir türlü sözleşme dondurmaya yanaşmadığı için lisansı çıkartılan Delgado, her şeyin yolunda gittiğini ve kasım ayı içinde sahalara döneceğini bildirdi.

Click the image to open in full size.
Telefon ile temas kurulan Arjantinli futbolcunun, “İspanya’da son iğnemi de oldum. Yarın son testler yapıldıktan sonra İstanbul’a dönüyorum ve çalışmalarımı burada sürdüreceğim. Aynı zamanda takımın içinde olacağım. Ameliyat sonrası tüm testler olumlu geçti. Burada sürekli özel çalışmalarda bulundum. Bu şekilde devam edip bir buçuk ay sonra en geç forma giyebilecek duruma geleceğim. Tek eksiğim moral. Bunu da İstanbul’a aşacağıma eminim” ifadelerine yer verdiği belirtildi.
Baba Delgado’nun isyanı...
Öte yandan Radyospor’da Özgür Sancar’ın sunduğu programa canlı olarak bağlanan Matias Delgado’nun babası ve menajeri Eduardo Delgado, oğlunun ağrılarına karşın iğneyle oynatıldığını bu nedenle ağır bir sakatlık geçirdiğini öne sürdü. Ayrıca Arjantinli yıldızın 6 aydır alacaklarının ödenmediğini, şampiyonluk priminden yararlandırılmadığını iddia eden Eduardo Delgado “Buna rağmen Matias, FİFA’ya başvurmadı, başvursaydı kazanırdı. Ama bu sorunu konuşarak çözmek istiyoruz” dedi.
Orhan Yıldırım
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla