Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2009, 04:06   #1
holocoust1903
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım
 
holocoust1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Vaart'ı ister misiniz?

Vaart'ı ister misiniz?

FIFA menaceri Ömer Uzun'dan Kartal'a açık teklif: Bonservisi 10 milyon Euro... Beşiktaş isteyip bize yetki verirse, Van der Vaart'ı 1 günde İstanbul'a getiririz .
Click the image to open in full size.
Fenerbahçe ile Galatasaray’ın ligdeki başarılı performansı, Beşiktaş’ın ise hücum hattındaki durgunluğu Siyah-Beyazlı taraftarları endişelendiriyor... Dünyaca ünlü bir yıldız sözü veren, ancak transferde sessiz kalan Başkan Yıldırım Demirören’in, 1 Eylül’e kadar bir bomba patlatması bekleniyor... Bu şartlarda, Siyah-Beyazlı kulübe, FIFA menaceri olan ve Vaart’ın da Türkiye haklarını elinde bulunduran Ömer Uzun’dan bir teklif geldi. Uzun, “Real Madrid’in yeni teknik direktörü Pellegrini, Vaart’ı kadrosunda düşünmediğini açık açık dile getirdi. Hollandalı futbolcu kendisine kulüp arıyor. Kulübü bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro, kendisi ise yıllık 3 milyon Euro istiyor. Eğer Beşiktaş bu şartları kabul ederse ve bize yetki verirse, Vaart’ı 1 günde getiririz” dedi.

Click the image to open in full size.
Devler Ligi faktörü...
Vaart’ın çok sağlam karakterli bir oyuncu olduğunu belirten Uzun, “Kaprisli ve sıkıntı yaratan bir yapısı yok. Menaceri babası ve anlaşmaya açık bir insan. Vaart’a Avrupa’dan talip olan bazı takımlar var, ancak kendisi Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor. Bu noktada Beşiktaş bu şartlara uyan bir kulüp” ifadesini kullandı.




fanatik
__________________
bitmesin dertler s...me kadar
beşiktaşlıyız ölene kadar
sen de olmazsan bu dünyada
sevilecek ne var.
Click the image to open in full size.
holocoust1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla