Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2009, 02:54   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hicbirşey Imkansız Değil

Click the image to open in full size.
Devler Ligi B Grubu'nda mücadele edecek olan temsilcimiz Manchester United, CSKA Moskova ve Wolfsburg ile eşleşti

***

İmkansız değil

Devler Ligi B Grubu'nda mücadele edecek olan temsilcimiz Manchester United, CSKA Moskova ve Wolfsburg ile eşleşti.

Geçtiğimiz sezonu zirvede tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma şansını kazanan Beşiktaş'ın, rakipleri belli oldu. Fransa'nın Monaco kentindeki kura çekimine üçüncü torbadan katılan siyah-beyazlılar B Grubu'nda İngiltere'nin Manchester United, Rusya'nın CSKA Moskova ve Almanya'nın WfL Wolfsburg takımlarıyla eşleşti. Devler Ligi final karşılaşması Click the image to open in full size.
22 Mayıs 2010'da İspanya'nın başkenti Madrid'deki Santiago Barnebau Stadı'nda oynanacak. Monaco'daki kura çekimine katılan Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, seri başlarının çok güçlü takımlar olduğunu belirterek şu yorumu yaptı:

Rakibimiz Wolfsburg
"Gruba CSKA Moskova ve Beşiktaş'ın girmesi güzel. Son torbada Wolfsburg'dan daha güçsüz takımlar vardı, onlardan birini isterdik. Manchester United'ı bir kenara bırakırsak, CSKA Moskova'dan daha iyi bir takımız. Wolfsburg'la gruptan çıkmak için çekişiriz. İçeride oynayacağımız maçları kazanmamız lazım. Wolfsburg'u İstanbul'da yenip Almanya'da da gurbetçilerin desteğini arkamıza alırsak iyi işler yaparız. Şampiyonlar Ligi'nde ismimizi duyuracak başarılara imza atacağız."

İlk maç 15 Eylül'de İnönü'de
Tarih Takım Stad

15 Eylül M.United
30 Eylül CSKA Moskova (d)
21 Ekim Wolfsburg (d)
3 Kasım Wolfsburg
25 Kasım M.United (d)
8 Aralık CSKA Moskova
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla