Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2009, 05:01   #12
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

M

MAAŞ : Rüyada maaş alındığının görülmesi, elden büyük miktarda para çıkacağına fakat bu çıkan paranın iki mislinin elde edileceğine işaret sayılır.
MACUN : Macun görmek hastalıktan şifa bulmaya işarettir. • MAÇ : Rüyada özellikle futbol maçı seyretmek, vaktinizi boşa harcamakta olduğunuzun işareti sayılır.
MADALYA : Rüyada madalya ile ödüllendirilmek, kabiliyetlerinizin nihayet mükafatlandırılacağına ve kendi meslek sahanızda en yüksek mevkiye gelmeniz için size teklif yapılacağına işarettir. Rüyada kendinizi bazı kişilere veya kurumlara madalyalar dağıtıyor görmek, tanımadığınız birinin size hizmette bulunacağına işarettir.
MADALYON : Rüyasında madalyon gören genç kız, çok kısa zaman içinde nişanlanır veya evlenir demektir. Nişanlılık veya evliliğin mutlu geçip geçmeyeceği madalyonun rengine ve türüne bağlıdır. Gümüş madalyon saflığı, temiz aşkı simgeler. Gümüş madalyon bu birlikteliğin çok iyi geçeceğine yorumlanır. Rüyasında bir madalyon alan veya bulan erkek aklında olan gibi kişiyle tanışır ve evlenir.
MADEN : Rüyada maden ocağında çalışmak, başka cinslerde maden görmek çok isabetli bir rüya olarak, refaha ve mutluluğa işarettir.
MADEN OCAĞI : Rüyada derin ve uzun bir maden ocağına girmek, onun bir düşmanı olduğuna, bundan ötürü dikkat etmesi gerektiğine işarettir.
MADEN SUYU : Rüyada maden suyu veya sodası görmek, midenizin bozuk olduğunun belirtisidir.
MADENCİ : Rüyada başka madencilerle beraber maden ocakları ile maden kuyularını dolaşmak, erkek için bir arkadaşıyla anlaşma; tecrübeli bir adam için, işini genişleteceğine; bekar bir kadın için zengin birisiyle evleneceğine; evli bir kadın için de şansının çok açık olduğuna işarettir.
MAĞARA : İnsanın rüyasında mağara görmesi, hayatı boyunca dayanabileceği ve esirgemesine sığınacağı büyüklere ve üstatlara, anneye ve sanat bakımından da ustasına işarettir. Mağara bazen de işlerini başkasından gizlemeye, örtmeye ve her türlü tasa ve şiddetlerden kurtuluşa işarettir. Eğer rüyayı gören hasta ise veya cezaevinde bulunuyorsa bunlardan kurtulmasına işarettir.
MAĞAZA : Genç bir erkek için faydalı bir işe; tecrübeli yaştakiler için kârlı ve kazançlı bir rızka; kadın için ev hayatında mutlu ve iyi bir ömür süreceğine işarettir.
MAĞLUBİYET : Rüyada her hangi bir konuda mağlup olunduğunun görülmesi aynı konuda galip gelinebileceğinin işareti olarak kabul edilir.
MAHALLE : Rüyada bir mahalle görmek neşeli bir haber müjdesi olarak kabul edilir.
MAHKEME : Rüyada hukuk işlerine bakan mahkeme görmek çok hayırlıdır. Ceza mahkemelerini görmek ise, sıkıntı ve şiddetle tabir edilir. Mahkemede dinleyici veya şahit olarak bulunmak heyecan ve olaylarla karşı karşıya olduğunu gösterir.
MAHKUM : Rüyada mahkum gören kimse kötü haberler alacak demektir. Eğer kendinizi mahkum olmuş gördüyseniz, özel hayatınızda yaşamınızda bazı sorunlar ve üzüntülerle karşılaşacaksınız demektir.
MAHMUZ : İşlerinizin kısa bir süre bozulacağına; ancak tekrar düzeleceğine işaret eder.
MAHYA : Sabrınız ve çalışkanlığınız sayesinde iş hayatınızda çok başarılı olacaksınız demektir. Yakında terfi edeceksiniz anlamındadır.
MAHZEN : Yer altında mahzen görmek, kefil olmaya ve ödemeye işarettir. Bir mahzeni yıkılmış veya tamamiyle kapanmış görmesi, o kimsenin, hasta bir annesi varsa vefatına işarettir.
MAKALE : Rüyada makale yazmak ilgilendiğiniz her işte başarı kazanacaksınız demektir. Makale okumak ise size yararı olmayacak işlerle vaktinizi geçiriyorsunuz demektir.anlamındadır.
MAKAM : Rüyada her hangi bir makama yükseldiğinizi görmek, işinizde başarısızlığa uğrayacağınıza işarettir.
MAKARA : Rüyada iplik sarılı makara görmek , işlerinin kolaylaşacağına ve düzgünlüğüne; kuyu ve halat makaraları ise çok zahmetli işlere işarettir.
MAKARNA : Rüyada makarna görmek , o rüyayı görenin, felaket bir şekilde obur olduğuna işarettir.
MAKAS : Elinde makas gören adamın erkek ve kız kardeşleri çoğalır; bekar ise izdivaç eder. Üzerine makas indiğini gören kimsenin ömrü tükenir. Makasla bir şey veya saç kesiyor görmesi iş hayatında iyi bir fırsatın çıkacağına işarettir.
MAKBUZ : Rüyada bir makbuzun veya faturanın karşılığını ödemek, hayra alamettir. Rüyada, sağa sola fatura veya makbuz vermek, işinizin açılacağına ve gelişeceğine işarettir. Rüyada bir makbuzu veya faturayı olmayacak bir yere koyup kaybetmek kara haber beklerken çok tatlı haberler alacağınıza işarettir. Rüyada bir faturayı ödemeyi unutmak bir mesuliyetten kurtulmaya çalıştığınızı ifade eder.
MAKET : Rüyada bir maket görmek , uğursuzluk haberi olarak yorumlanır.
MAKİNE : Rüyada bir makine görmek , kârlı bir iş teşebbüsünde bulunacağınıza işarettir.
MAKİNİST : Rüyada makinist, girişeceğiniz işte başarısız olmamak için başkalarının da tavsiyelerine dikkat edin demektir.
MAKYAJ : Rüyada makyaj yapıldığını görmek , kısa süreli fakat tatlı bir aşk hayatının yaşanacağına işarettir.
MALAK : Davranışlarınıza dikkat etmezseniz çevrenizdeki insanları teker teker kaybedeceksiniz demektir.
MANAV : Rüyada manav görmek , iyiliğe ve güzelliğe işarettir.
MANDA : Başınız sıkıştığında yardım isteyebileceğiniz güçlü ve cesur dostlara sahipsiniz demektir.
MANDALİNA : Rüyada mandalina yemek , güney bölgelerine neşeli bir geziye katılacağınızın işareti olarak kabul edilir.
MANDOLİN : Rüyada mandolin gören kimse yakın dostlarıyla çok neşeli günler geçirecek demektir.
MANGAL : İşlerinizin düzeleceğine, para sıkışıklığını aşacağınıza yorumlanır. Mangal yakmak karlı bir iş için girişimlere başlamak demektir.
MANKEN : Rüyada manken görmek biraz daha cesaretli olursanız elinizi attığınız her işte başarılı olacağınızı işaret eder.
MANKEN : Rüyada manken görmek biraz daha cesaretli olursanız elinizi attığınız her işte başarılı olacağınızı işaret eder.
MANOLYA : Uzun zamandır haber alamadığınız bir yakınızla tekrar buluşacaksınız, bu olay sizi çok sevindirecek demektir.
MANTAR : Rüyasında mantar gören kişi, yanlış bir takım girişimlerde bulunmuş demektir.
MANTI : Rüyada mantı yediğini gören kimse en yakın dostlarından birinin ihanetine uğrayacak ve üzüntü içinde kalacak demektir.
MANTO : Rüyada manto görmek , rüyayı gören kişinin, çok yakında büyük bir sıkıntı içine düşeceğine işarettir.
MANZARA : Rüyada manzara görmek başarılı ve saygı sahibi olacağınız anlamında dır.
MARANGOZ : Rüyasında bir marangoz gören kimsenin çok kazançlı bir işe girişeceğine işarettir.
MARGARİN : Rüyada margarin yenilmesi, mide hastalığının belirtisi olarak kabul edilir.
MARMELAT : Rüyada marmelat yenildiğinin görülmesi, başta kötü koşullarla başlayan bir işin, sonunda başarıyla sona ereceğine işarettir.
MARTI : Rüyada martı gören kimse, uzun zamandır beklediği, mutluluk verecek haberi alacak demektir.
MARUL : Rüyada marul görmek , çok ihtiraslı ve doymak bilmeyen birisi ile tanışacağınızın işaretidir.
MASA : Masanın üzerinde yemekleri hazır görmek zenginliğe, refaha, üstü boş masa görmek, fakirliğe işarettir.
MASAJ : Rüyanızda kendinize masaj yaptırdığınızı görmek, sporun size yaradığını gösterir.
MASAL : Rüyada masal dinlemek , bazı hayallerin gerçekleşebileceğine işarettir.
MASKE : Rüyada maske görmek , bazı sırlarınızın yakınlarınız tarafından öğrenileceğine işarettir. Rüyada maskeli baloya gitmek neşeli bir haber alınacagina işarettir.
MAŞA : Rüyada maşa, sevdigi bir kimseye kavuşacağına, iyi haberlere işarettir.
MATARA : Helal yoldan bol miktarda para kazanmak demektir. Mataradan su içmek mirasa konacağınıza işaret eder. Matara aldığını görmek de güzel ve mutlu bir evlilik yapacaksınız demektir.
MATBAA : Rüyanızda bir matbaa görmek , hükümet dairelerindeki bir işinizin yoluna gireceği demektir.
MATEM : Matem ile ilgili rüyalar, genellikle aydınlık günlerin habercisi olarak tabir edilir.
MATKAP : Rüyada matkap görmek, hileli ve çok şiddetli bir adama işarettir.
MAUN : Maundan yapılmış eşya görmek çevrenizdeki insanların saygısını kazanacak işler yapacaksınız demektir.
MAVİ : Mavi renk görüldüğü takdirde, aileniz içinde muhabbetin işaretidir. Rüyada mavi gök görmek, aşkta sadakâti ifade eder.
MAVNA : Üstlendiğiniz bütün işlerde başarı kazanacağınıza işaret eder.
MAVZER : Endişelerinizin yersiz olduğunu işaret eder.
MAYA : Rüyada maya görmek, ruh sıkıntısına işarettir.
MAYDONOZ : Rüyada maydanoz görmek , uzun süreden beri çekmekte olduğunuz mide hastalığından kurtulacağınızın işaretidir.
MAYIN : İşlerinizin kötüleşeceğini işaret eder.
MAYMUN : İnsanın rüyasında maymun görmesi; çok ahlaksız, yani ayıbın her türlüsü kendisinde mevcut bir kimseye işarettir. Maymun görmek, büyük günahlar işlemeye; maymunun yanından kaçıp gittiğini görmesi düşmanına üstün gelmesine işarettir. Maymun yavrusu görmesi, sihirbazlıktan gelir temin edeceğine; maymunu omzuna alması, onun bir evden mal çalarak çıkmasına işarettir.
MAYMUNCUK : Rüyada maymuncuk görmek çok yakında merak ettiğiniz bir konuyu öğreneceğinize ve bu konudaki merakınızı tatmin edeceğinizin işarettir.
MAYO : Rüyada mayo görmek , deniz kenarında bir ev alma ihtimalinin olabileceğini gösterir.
MAYONEZ : Rüyada mayonez görmek, davranışlarınıza dikkat etmeniz gerektiğini, bu düşüncesiz davranışlarınızdan dolayı çevrenizdeki insanları kıracaksınız demektir.
MAYTAP : Rüyada maytap görmek, şenlikli ve neşeli günlerin başlangıcına işarettir.
MAZOT : Rüyada mazot görmek, arap memleketlerine bir gezi yapmanız ihtimali olduğuna işarettir.
MECNUN : İş hayatınızda çok yorulacağınız için dinlenmeniz gerekir demektir.
MEHTAP : Rüyasında mehtap gören kişi, tatlı bir aşk serüveni yaşayacak demektir. Ancak sağlığına dikkat etmezse, bu rüyayı gören verem de olabilir. • MEHTER : Rüyada mehter takımı görmek ya da bir mehter marşı dinlemek, çevrenizde büyük bir mutluluk havasının eseceğine ve düğün-dernek olacağına işarettir.
MEKTUP : Rüyasında evine postacının mektup vermesi veya postacıdan mektup alması, birisine mektup yazacağına; erkekler için makamında yükselmeye; ticaret erbabı için kazancının artmasına işarettir. Çalışan kadınlar için de bu rüya aynı şekilde yorumlanır. Ev kadının ise çok iyi vakit geçireceğine veya bir toplantıya, davete; genç kızlar için enteresan bir aşka işarettir.
MELEK : Rüyada meleklerle konuşmak veya onlardan bir şey almak, o kimsenin, şahadet mertebesine yükseleceğine; meleklerin bir yere indiğini görmesi eğer şiddet ve sıkıntı içinde iseler, kurtuluşlarına işarettir. Kabire gelen melekleri görmek, darda kalan kimsenin darlıktan kurtularak, rızk sahibi olacağına, fakirin zenginliğine veya şehit olmaya işarettir.
MEME : Rüyada bir kadın memesi görmek, bir kız evladınızın olacağına, eğer bekarsanız çok yakında dünya evine gireceğinize işarettir.
MEMUR : Rüyada memur görmek , çok kötü yorumlara tabi tutulur. Rüyada memur sıkıntı, bekleme, yorgunluk, işlerin aynı düzeyde kalması demektir.
MENDİL : Rüyada mendil almak veya vermek ayrılığa işarettir.
MENDİREK : İş yaşamında büyük başarılar elde edeceksiniz demektir.
MENEKŞE : Rüya sahibinin, bilgili ve uzun ömürlü olacağına işarettir.
MENENJİT : Rüyasında menenjit hastalığına yakalandığını gören kimse isteklerinizi gerçekleştiremeyecek, büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız demektir.
MENGENE : Rüyada mengene görmek , bir sıkıntıdan çok yakında kurtulacağınıza ve elinize yüklü bir miktarda para geçeceğine, uzun zamandan beri beklediğiniz bir mektubun elinize geçeceğine, yakınlarınızdan birinin evleneceğini görmenize işarettir.
MENTEŞE : Rüyada menteşe görmek, çok yakında sıkışık bir durum içine düşeceğinize işarettir.
MERA : İşlerinizin ve hastalığınızın düzeleceğine, moralinizin iyi olacağına işaret eder.
MERASİM : Rüyada bir merasime katılmak, iş hayatınızda büyük başarılar kazanacağınıza, bunun sonucunda da servet sahibi olunacağına işaret eder
MERCAN : Mercan görmek, zenginlik alameti olup, çok güzel bir kızla beraber olacağını da gösterir.
MERCEK : Dostlarınızın tavsiyelerine kulak asmanız gerektiğine, aksi taktirde, onların kalbini kıracağınızı işaret eder.
MERCİMEK : Rüyada mercimek görmek, bir yakınınızın sizin aşk hayatınız ile ilgili olarak kötü düzenler kurmak için uğraştığına işarettir.
MERDANE : Rüyada merdane görmek, sıkıntılı günlerin başlangıcına işarettir.
MERDİVEN : Rüyada merdiven çıkmak , güzel bir iş yapıp, şöhrete ve yüksek mertebeye erişmeye; merdiven inmek çok iyi bir fırsatı kaçırmaya; merdivenin kırıldığını görmesi düşmanına mağlup olacağına işarettir.
MERHEM : Rüyada merhem görmek, bir hastalık başlangıcı işaretidir.
MERMER : Rüyada mermer görmek, güçlü bir uğraştan sonra başarıya ulaşacağınıza ve de bu başarınızın devamlı olacağına işarettir.
MERMER OCAĞI : Rüyada mermer ocağı görmek, yeni bir iş yeri açacağınıza işarettir.
MERYEM ANA : Huzurlu ve rahat içinde, sıkıntıdan uzak bir yaşam süreceğinize işaret eder.
MESAJ : Rüyada size mesaj geldiğini görmeniz yaşamınızda bazı değişiklikler olacak demektir. Mesaj yollamak ise, sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
MESCİT : Dürüst davranışlarınızın sonucunda çevrenizdeki insanların saygısını ve sevgisini kazanacaksınız demektir. Mescitte namaz kılmak muradınıza ereceğinizi belirtir. Mescit yaptırmak ta sevdiklerinizin bir araya geleceği bir toplantıya yorumlanır.
MEŞALE : Rüyada meşale görmek, eğitim konusunda büyük başarılar kazanacağınıza işarettir.
MEŞE AĞACI : Rüyada meşe ağacı görmek veya gölgesinde oturup dinlenmek, genç bir erkeğin başarabilmesi için bütün kuvvetiyle çalışacağını; daha yaşlı ise yakın bir arkadaşının yardım isteğini; dul bir kadın için kendisinden çok yaşlı birisiyle evlenmesine; evli ise güç bir işte başarı elde edeceğini bildirir.
MEŞE AĞACI : Rüyasında meşe ağacı gören ya da gölgesinde oturup dinlenen, genç bir erkekse hedeflerine ulaşabilmesi için çok fazla çalışması gerektiğini işaret eder. Daha yaşlı ise yakın bir arkadaşının yardım isteğine işarettir. Dul bir kadın için meşe ağacı kendisinden çok yaşlı birisiyle evlenmesine yorulur. Evli ise zor işte başarı kazanacağına yorumlanır.
MEŞHUR : Rüyada meşhur birisini gören kimse geleceğini rahat ve bolluk içinde yaşar demektir.
METRES : Rüyada metres tuttuğunuz ya da birisine metres olduğunuzu görürseniz, böylesine bir rüya başınızda büyük bir felaket dolaşmakta olduğuna işarettir.
MEVLİT : Dinlemek, düşkün insanlara yardımda bulunacağınızı işaret eder. Rüyada mevlit okumak ise çevrenizdeki insanların saygısını kazanacaksınız anlamındadır.
MEYDAN : Meydan ile ilgili rüyalar, iyi haber alınacağına işarettir.
MEYHANE : Rüyada meyhane görmek, rüyaların en hayırlısıdır. Rüyayı gören işinde, aşk hayatında, sağlık durumunda hep iyiye gidecek, iyi dostlar edinecek, eline bol para geçecek demektir.
MEYVE : Rüyada meyve ağacı görmek, herkes için iyi bir iş yapacağını, bu sayede servet ve itibarının yükseleceğini gösterir. Meyve yemek özellikle elma yemek pek de iyi bir rüya olarak yorumlanmaz.
MEYVE BAHÇESİ : Meyve bahçesinde dolaşmak, çok hayırlı bir rüya olup, mutluluk ve refahla dolu bir gelecek; meyve toplamaksa iyi, güzel bir iş yapıp, büyük bir servet sahibi olacağını gösterir.
MEYVE SUYU : Ummadığınız birisinin size kötü bir şaka yapacağına işarettir.
MEZAR TAŞI : Rüyada, mezarlık gezerken, mezar taşlarının yazılarını okumak ve onlara bakmak, yalnızsa uzun ve manasız bir hayata; evli ise uzun bir ömre işarettir.
MEZARLIK : Rüyasında mezarlık görenin, günahlarına tövbe edeceğine; kendisini ölmüş görenin, ömrünün uzun olacağına; bir ölüyü ağlarken görmesi iyi ve hayırlı haberlere; ölüyü kaçarken görmesi uzun ömre; mezar kazdığını görmek, vefat edeceğine işarettir. Ölüye bir şey vermek veya almak evinde ve işlerinde bereket olacağına; ölülerle beraber gitmek vefatının yaklaştığına; kendi evinde ölü gören, istek ve muradına ereceği şeklinde yorumlanır.
MEZBAHA : Sevdiğiniz insanlardan ayrı kalacağınıza işaret eder.
MIKNATIS : Rüyada mıknatıs görmek , başarılı bir aşk hayatının habercisi olarak yoruma tabi tutulur.
MISIR : Rüyasında mısır yemek , mısır tarlası görmek genç bir erkek için yapı işlerindeki başarısına; daha tecrübeli bir yaşta ise zor olmasına rağmen yaptığı işin sonunda kazanca; genç bekar kadın için çok dedikodulu bir evliliğe; iş kadını için beklenmedik bir yerden gelecek paraya işarettir.
MIZIKA : Rüyada mızıka görmek ,neşeli günlerin arifesinde olduğunuzun işaretidir.
MIZRAK : Eğer görülen mızrak, silahla beraber görülür ve demirden yapılmış ise; kuvvete ve galibiyete, eğer silahsız veya demirden değilse kazançlı bir ticarete işaret eder. Bu rüyayı gören bir fakir ise zengin olacağına işarettir.
MIZRAP : Rüyada mızrap görmek, çok yakında müzikli ve oyunlu bir toplantıya, eğlenceye gideceğinize işarettir.
MİDE : Rüyada mide görmek, rahat ve huzurlu bir şekilde uzun bir yaşam süreceksiniz demektir.
MİDYE VE İSTİRİDYE : Rüyada denize girip midye toplamak, sıkıntı ve üzüntülü geçecek anların, akla gelmeyen bir tehlikenin yaklaşmakta olduğunu bildirir.
MİĞFER : Rüyada miğfer görmek, kavga işareti olarak yoruma tabi tutulur. • MİKROFON : Rüyada mikrofon görmek, siyasi hayata atılacağınıza işarettir.
MİKROP : Eğer korkmadan olayların üstüne giderseniz, bütün sıkıntılardan kurtulacaksınız demektir. Geleceğinizin parlak olacağına yorumlanır.
MİKROSKOP : Rüyada mikroskop görmek, çocuğunuzun bilimsel işlere karşı geniş bir eğiliminin olduğuna işaret eder. Çocuğunuz yoksa bu vasıfta bir evlat sahibi olacaksınız demektir.
MİLLETVEKİLİ : Milletvekili görmek, işlerinizin altüst olacağına işarettir.
MİNBER : İşinizde ve mesleğinizde yükseleceksiniz, çok fazla para kazanacaksınız demektir. Rüyada minberde oturmak, sevdiğiniz insanlarla beraber vakit geçireceğinize işaret eder.
MİNDER : Rüyada minder görmek , rahata erişileceğine işarettir.
MİNTAN : Rüyanızda bir mintan giymek, sıkıntı içinde bulunduğunuza işarettir. Bu sıkıntıdan kurtulmak için rüyada giyilen mintanın yırtılmış olması gerekir.
MİRAS : Mirasa konmak yeni iş girişimlerine atılacağınızı ve başarılı olacağınızı işaret eder.
MİSAFİR : İnsanın hiç tanımadığı veya hoşlanmadığı kimselerle misafirliğe gitmesi, aynen hoşlanmadığı veya sevmediği bir şahıs tarafından rahatsız edileceğine işarettir.
MOBİLYA : Genç bir erkek için ev eşyası satın alması veya satması ya da bu eşyalara bakarken görmesi iyi bir iş için tartışmaya; orta yaştakiler için işlerini düzene koymasına; bekar bir kadın için ani izdivaca; evli bir kadın için eğlenceye işarettir.
MOLLA : Kendinizi geliştireceğinize ve çevrenizdeki insanların saygısını kazanacağınıza işaret eder. Kendisinin molla olduğunu görmek, zor durumda olan arkadaşlarınıza yardımda bulunacağınıza yorumlanır. MOR: Rüyada mor renk görmek, artık başarının sizinle beraber olacağına yorumlanır.
MOR : Rüyada mor renk görmek, başarısızlıkların artık son bulacağına işarettir.
MORFİN : İşlerinizin hep ters gideceğine, bir türlü rahata kavuşamayacağınıza işaret eder.
MOTOR : Rüyada işleyen bir motor görmek, işlerin düzgün gideceğine, stop etmiş bir motor görmek ise tam tersine işlerin bozulacağına işarettir.
MOTOSİKLET : Motosiklete binmek, kiralamak ve satın almak herkes için enteresan ve çok iyi bir dost edineceğine işarettir.
MOZAİK : Rüyada mozaik görmek, çok yakında tarihi ve turistik bir geziye çıkacağınıza işarettir.
MUCİZE : Rüyada mucizeye şahit olmak, yapılması çok zor olan bir işi, herkesi şaşırtarak, başarıyla sonuçlandıracağına yorumlanır.
MUHAFIZ : Rüyada muhafız görmek, herkesin güvenini kazanacağınıza işaret olarak kabul edilir.
MUHALLEBİ : Rüyada muhallebi yemek, şansınızın açılacağına, isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret eder. Muhallebi yapmak da zor durumdaki insanlara yardım edeceksiniz demektir.
MUHALLEBİCİ : Rüyada muhallebici görmek , tatlı bir sonla bitecek aşk serüveni anlamına gelir.
MUHTAR : Aile içinde huzurun kaçacağına işaret eder. Rüyada muhtar olmak, sonradan pişman olacağınız işlere kalkışmayın demektir.
MUM : Elinde bir mum tutan veya yakan bekar erkek ise güzel bir kızla evlenmeye; bekar bir kadın ise iyi bir erkekle nikaha ve güzel bir evlada; gurbette ise vatanına dönmeye; fakir ise zengin olmaya; tacir ise kazanç ve kârının artmasına; memur ise terfi ederek makamının yükselmesine işarettir.
MUMYA : Rüyada mumya görmek, eski bir dostunuzdan umulmadık bir zamanda hayırlı bir haber alacağınıza işarettir.
MUSALLA TAŞI : Rüyada görülen musalla taşı, aile içinde kavgalara ve geçim sıkıntısı çekeceğinize işaret eder.
MUSİKİ : Rüyada müzik sesi duymak, fevkalâde güzel bir düş olup, onun en büyük dileğinin olacağını haber verir.
MUSİKİ ALETLERİ : Rüyada musikî aletlerinden her hangi birini çalmak muradınıza ermeye, parlak bir geleceğe kavuşmaya; piyano veya başka bir müzik aleti satın almak, güzel sanatlar alanında beklediğinizden daha büyük bir başarıya; genç bir kız bunları rüyasında görmüş ise evliliğinin huzur ve mutluluk içinde geçeceğini haber verir.
MUSKA : Rüyada boynunuza bir muska asıldığını görmek, hayırlı bir haber işiteceğinizin işareti olarak kabul edilir.
MUSLUK : Musluk ile ilgili bütün rüyalar hayra, berekete, sağlığa, bolluğa ve işlerin düzeleceğine, iyi haberler alınacağına yorumlanır.
MUŞAMBA : Rüyada muşamba, ev değişikliğine işarettir.
MUTFAK : Evinin mutfağında kendisini gören bir insan, bekar ise yakında izdivaç edecek demektir.
MUZ : Rüyada görülen muz, ana karnında bulunan çocuğa veya kabirdeki ölüye ya da cezaevinde mahkum bulunan bir hükümlüye işarettir. Muz ağacı din, dünya ve mal sahibi zengin bir adama işarettir
MÜCEVHER : Rüyada mücevher görmek , eline geçmek veya bulmak, satın almak, o kimsenin çok mala ve mülke sahip olacağına, aynı zamanda evladı olacağına işarettir.
MÜDÜR : İş yerinde sorun yaşayabilir, hatta işinizden bile olabilirsiniz demektir.
MÜEZZİN : İyi huyunuzu ve sabrınızı koruduğunuz sürece başarılı olacaksınız, demektir.
MÜFTÜ : Rüyasında müftü gören kimse akılı ve itibar sahibi bir kimsenin dostluğunu kazanacak demektir.
MÜHENDİS : Rüyada mühendis görmek , mamur bir şeyin harap olmasına, harap olan bir yerin bayındırlığına işarettir. Kendisini mühendis olarak görmek, ömrünün uzun olmasına işarettir.
MÜHÜR : Rüyada mühür görmek, emniyet ve güvene işarettir.
MÜNAKAŞA : Rüyada bir başkasıyla tartışmada bulunmak, erkekler için mahkemeye düşülmüş bir davadan başarı kazanacağına; kadınlar için dargın olduğu birisiyle barışacağına işarettir.
MÜREKKEP : Rüyada mürekkep görmek , hareketlerinize dikkat etmediğiniz takdirde bu hareketlerinizin yanlış anlaşılacağına işarettir.
MÜŞTERİ : Rüyada alış-veriş eden bir kimseyi görmek darda kalmış bir kimseye işarettir. Bir şey satın alması veya satması o kimsenin muhtaç kalmasına işarettir.
MÜZAYEDE : Şanslı bir döneme gireceğinize işaret eder.Müzayedeye katıldığını görmek, yakınlarıyla tartışa yapılacağına, küskünlükler yaşanacağına yorumlanır.
MÜZE : Herhangi bir müzeyi gezmek, hoşunuza giden, becerebileceğiniz ve yapmaktan zevk duyacağınız cinsten bir işe iyice yerleşene kadar, pek çok işyeri değiştireceginize işarettir.
MÜZİK : Rüyada gerek sesle, gerek müzik aletleriyle müzik dinlemek, iş hayatınızda büyük başarı yaşayacağınıza işarettir. Dinlediğiniz müzik sesi kulağı tırmalıyorsa, görüşleri mantıklı olmayan kimselerin tavsiyelerine kulak verdiğiniz takdirde çok ciddi bir hata işleyeceğinizi gösterir. Rüyada dans müziği dinlemek ve bu müziğe uyarak dans etmek sevilen bir insan olduğunuzu gösterir. Tatlı ve romantik bir müzik dinlemek aşka ve mutluluğa işarettir. Kederli, hüzünlü bir müzik dinlemek canınızı sıkacak haberlere hazırlanmanızı bildiren bir işarettir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla