Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2009, 05:18   #16
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

P

PAÇA : İşlerinizin rahatlayacağına işaret eder. Paçanızın söküldüğünü görmek, para kaybedeceğinize işaret eder.
PAÇAVRA : Rüyada paçavra görmek , yoksulluğa düşüleceğine işaret olarak yorumlanır. Paçavra ticareti yapmaksa, tam tersine zenginliğe işarettir.
PADİŞAH : Rüyada padişah görmek , olağanüstü mutlu bir rüya olarak yorumlanır. Eğer evli değilseniz mutlu bir yuva kuracağınıza, evliyseniz son derece geçimli bir yaşantınız olacağına işarettir.
PAKET : Bazı güzelliklerle karşılaşacaksınız. Birine paket yollamak, işinizde ufak zararlara uğrayacağınızı belirtir.
PALAMUT : Genç bir erkek rüyasında meşe veya palamut topladığını görürse sonu, şüpheli olan bir işte başarıya; tecrübeli bir yaşta ise az ücretli bir işi kabul edeceğine; genç bir kadın için çok iyi bir şansa; daha büyük yaştakiler için yapacağı bir işteki başarısından, başkalarının da istifade edeceğini haber verir.
PALASKA : İş yaşamınızda başarılar kazanacaksınız demektir.
PALMİYE : Evlerde salonları süsleyen palmiyeyi bahçede görmek, rüyayı görenin çok faydalı bir deniz yolculuğuna çıkacağını gösterir.
PALTO : Rüyada palto giymek, iyi bir mevki sahibi olacağına işarettir.
PALYAÇO : Rüyada palyaço görenin, çevresindekileri küçümsememesi gereklidir.
PAMUK : Tarlasında bembeyaz pamuklar görmek, feraha çıkmaya işarettir.
PANAYIR : Rüyada panayır görmek, geniş çapta bir alışveriş yapacağınıza ve bu alışverişten karlı çıkacağınıza işarettir.
PANCAR : Rüyada pancar gibi kış sebzelerini yiyenin, karışıklığa uğrayacağına işarettir
PANJUR : Rüyada panjur görmek, bazı yeni sırlar keşfedeceğinize ve öğrendiklerinizi işinizde akıllı bir şekilde kullanacağınızı gösterir.
PANSİYON : Rüyada pansiyon görmek , bir seyahate çıkılacağını gösterir
PANSUMAN : Sağlığınızın düzeleceğine ve ilerde ciddi bir hastalığa yakalanmayacağınıza işaret eder.
PANTER : Rüyada panter görmek, tatlı aşk günlerinin başlayacağına, ancak mali bir kriz içine düşüleceğine işarettir.
PANTOLON : Siyah renkli pantolon giymek, hatırlı insanlar için iyi bir rüyadır. Eski ve yırtık pantolon giymek tasa ve kedere; ipek ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi bir şekilde yorumlanır.
PAPA : Rüyada papa ile konuşmak, sonu şüpheli bir işe atılmaya; papa ile ayinde bulunmak yakınlarından birinin vefatına işarettir. Papadan birşey almak bir hıristiyan tarafından dava edilmeyi; papaya birşey vermek bir hristiyana çok değerli bir yardımda bulunmayı gösterir. Kendisini papa olarak görmek büyük bir felakete uğranılacağını gösterir.
PAPAĞAN : Rüyasında papağan gören bir erkek, gayet açık sözlü ve düzgün konuşan bir bayanla karşı karşıya gelir.
PAPATYA : Gerek tek başına gerekse arkadaşla papatyalı bir bahçeden geçmek veya papatya toplamak, genç bir erkek için kaba bir kızla flörte; tecrübeli yaştakiler için az bir ücretle sabit bir işe gireceğine işarettir.
PAPAZ : Rüyada papaz görmek günah işleneceğine yorumlanır.
PARA : Rüyada para almak veya vermek veya tomarla para görmek, parlak şans ve servete; para bulmak, şansının açılacağına, zengin olacağına; para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve endişelere; para saymaksa, umduğundan daha çok başarılı olacak bir işe işarettir.
PARFÜM : Parfüm sürmek, bir aşk yaşayacaksınız demektir.
PARK : Rüyada insanın parkta dolaşması çok eğlenceli bir tatile; kapıların üzerine kapanıp içeride kalması, bir arkadaşı için çok üzülüp gözyaşı dökeceğine veya kapalı kapıdan içeri girememişse, önemli bir fırsatı kaçıracağını haber verir.
PARMAK : Rüyasında parmak gören bir kimsenin, oğlu olacağına; parmağı yanan bir kimse ise, günah ve suç işleyeceğine; parmaklarını germek, servete erişeceğine işarettir.
PARMAKLIK : Parmaklık görmek , onun kuvvet ve malının artmasına, emniyete dayanmaya, etrafındakilerle iyi geçineceğine işarettir.
PAS : Tembel bir insan olduğunuzu belirtir. Artık çalışmanız gerekir demektir.
PASAPORT : Yabancı bir memlekete gitmek için rüyada pasaport almaya çalışmak, işlerinizde bazı engellerin çıkacağına işarettir.
PASTA : Rüyada pasta veya kurabiye yemek, herkes için geçici ziyaret ve bir takım eğlenceleri bildirir. Pasta yapılıyor veya pişiriliyor, geleceğini kendisinin hazırlamasını ve kurmasını gösterir. Pasta almak, kendisinin birçok yeni arkadaşı olacağını gösterir.
PASTIRMA : Rüyada pastırma, sucuk ve salam gibi şeyleri satın almak veya satmak, kısmet ve nimete işarettir. Bunlar para ve iş konusunda iyi haberler müjdeler. Fakat rüyada bunları yemek, hiç de iyi bir şekilde yorumlanmaz. İşlerde güçlük çekmeye ve ertelemeye işarettir.
PAŞA : Rüyada üniformalı bir Osmanlı Paşası görmek, şan, şeref ve itibar işareti olarak tabire tabi tutulur.
PATATES : Rüyada patates görmek mal, nimet, şöhret, sevinç ve rahatlığa işarettir. Patates soymak, kısmete ve arzu edilen bir murada; patates ekmek, yeni ve çok kazançlı bir işe başlayacağınıza; patates almak ya da bulmak, ümit edilmeyen yerden önemli bir miktarda para geleceğine; patates satmak, malınızın ziyan olacağına işarettir.
PATİKA : Hayatınız boyunca para sıkıntısı çekeceksiniz demektir. Sürekli sorunlarla uğraşacaksınız.
PATLAMAK : Başka insanların davranışları sizi çok üzecek demektir. Patlamada İnsanların yaralandığını görürseniz bu, yapmadığınız bir şey için suçlanacağınız anlamına gelir.
PATLICAN : Çevrenizde itibarınızın sarsılmasına işarettir. Patlıcan kızartması yemek, acı bir habere işarettir.
PATRON : Rüyada patronu görmek, çok çalışkan ve enerjik bir insan olduğunuza yorumlanır. Bu rüya, iş değiştireceğinizi de işaret eder.
PAVYON : Vaktinizi boş insanlarla, hiçbir şey yapmadan geçiriyorsunuz demektir. Davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz demektir.
PAZAR : Rüyada pazarda olmak, insanlarla ilişkileriniz gelişecek ve bu durum işlerinizin de iyi gitmesine neden olacak demektir.
PEÇETE : Rüyada peçete görmek, ruh temizliğine işarettir.
PEHLİVAN : Rüyada pehlivan görmek, akıllıca olmayan bir atılımda bulunacağınız anlamına gelir.
PEKMEZ : Rüyada pekmez gören bir kimsenin durumu iyileşir.
PEMBE : Rüyada pembe renk görmek, gereksiz bazı hayallerin peşinde olduğunuzu gösterir.
PENCERE : Rüyada pencere gören kişi, sıkıntılı ve tasalı ise bu sıkıntılarından kurtulacağına; eğer asta ise iyileşeceğine; bekarsa evleneceğine işarettir.
PENÇE : Rüyada pençe görmek, kuvvete, geçim rahatlığına işarettir.
PERDE : Rüyada perde görmek İstenmeyen bir misafir, canınızın aşırı derecede sıkılmasına yorumlanır.
PERİ : Kişi rüyasında dans eden, oyun oynayan perileri görür veya onlarla konuşursa, hiç beklemediği ve oldukça önemli bir servetin geleceğini gösterir.
PERUK : Çok iyi niyetli, başkalarına önem veren, demokratik bir insan olduğunuza, bu huylarınız nedeniyle çevrenizdeki insanların saygısını kazandığınıza işaret eder.
PERVANE : Pervane gören kişi sabırsız şeklinde yorumlanır.
PERVANE : Pervane görmek, o kimsenin sabırsızlığına işarettir.
PEŞTAMAL : Rüyada peştamal görmek, bir arkadaşınızla kavga edeceğinize işaret eder. Peştamal kullanmak, erkek için de, kadın için de evlenmeye işarettir.
PEYGAMBER ÇİÇEĞİ : Rüyasında peygamber çiçeği gören, her umduğuna sahip olur şeklinde yorumlanır.
PEYNİR : Rüyada peynir yemek, iş hayatında aldatılmaya; peyniri görmek veya çarşıdan almak, erkekler için ticarette büyük ve zahmetsiz kazanç ve kara; bekarlar için evlenmeye; evli ve çocuklu bir kadın ise mirasa konacağı şeklinde yorumlanır.
PINAR : Rüyada suyu berrak ve tatlı birçok pınar görmek, itibar sahibi bir kişi ile dostluk kurulacağına işarettir. Suyu acı bir pınar görmek, şayet dikkat edilmezse sağlık durumunuzun bozulacağına işarettir.
PIRASA : Rüyada pırasa görmek , kör ve sağır birisi tarafında gelecek olan rızka; kendisinin pırasa yediğini görmesi, kişinin hırsızlıktan gelecek haram malı yiyeceğine işarettir
PIRLANTA : İşinizde göstereceğiniz başarı:ve yetenekleriniz sayesinde işinizde yükseleceksiniz demektir.
PİDE : Rüyasında pide görmek , hayırlı bir kısmetin işareti olarak kabul edilir.
PİJAMA : Rüyada pijama görmek , can sıkıcı bir haber olarak yorumlanır.
PİL : Bir insana aşık olacaksınız, ancak bu ilişki size mutluluk getirmeyecek demektir.
PİLAV : Rüyada pilav görmek , o ana kadar iç yüzü bir türlü anlaşılamamış bir çok güç ve karışık meselelerin çözüme ulaşacağına işarettir.
PİLİÇ : Rüyada piliç görmek çok kötü ve sizi zora sokabilecek bir haber alacağınıza yorumlanır.
PİPO : Rüyada pipo görmek , zübbelik ve çok bilmişlik işareti olarak kabul edilir.
PİRE : Birisinin üzerinde veya başka bir yerde pire ve bit görmek, o kimsenin her bakımdan zayıflığına işarettir.
PİRİNÇ : Rüyasında pirinç gören, zengin olur.
PİSLİK : Haram yollardan para kazanacağınıza yorumlanır. Pislikle oynadığını görmek, vaktinizi yararsız işlerle geçiriyorsunuz demektir.
PİYANGO : Piyangodan kazandığını görmek , hiç beklenmedik çok hayırlı bir servete; eğer kazanılmazsa, başka bir suretle imkan bulunacağına işarettir.
PİYANO : Yakında güzel bir olaylar gerçekleşecek demektir. Piyano çalmak, beğendiğiniz bir insanın kalbini kazanacaksınız demektir.
PLAJ : Rüyasında plaj gören kişinin, cinsel hayatını denetim altına alması gerektiğine işarettir.
PLAK : Rüyasında plak gören kişi, önündeki günler içinde eğlenceli dakikalar geçirecek demektir.
POKER : Paranızı çok hesapsız harcamanızın sonucunda sıkıntıya düşeceksiniz demektir.
POLİS : Rüyada polis rakiplerinizi mağlup edeceğinizin işaretidir. Polis tarafından tutuklanmak, etrafınızda tehlike olduğuna yorumlanır.
PORTAKAL : Rüyada portakal görmek , çok iyi bir haber alınacağına ve aşkta başarıya ulaşacağını gösterir.
POST : Rüyada post görmek , manevi bakımdan mutluluğa erişileceğinin işareti olarak kabul edilir.
POSTACI : Rüyada postacıdan mektup almak, kendisiyle birisinin alay edeceğine; posta kutusundan veya elden mektup almışsa, yakında önemli bir haber alacağına işarettir
PRENS : Aşık olduğunuz kimseyle evleneceğinize işaret eder. Bu evlilik uzun süreli ve mutlu olacaktır.
PUL : Uzun zamandır görüşemediğiniz bir yakınınızdan haber alacaksınız demektir.
PURO : İkiyüzlü bir insan olduğunuza işaret eder.
PUSULA : Etrafınızdaki tecrübeli insanların tavsiyelerine uymanız gerektiğine işaret eder.
PUT : Put yüzü güzel ancak kişiliği çirkin ve acımasız bir adama işarettir. Rüyada altından bir puta tapılıyorsa, Allah'a ibadet eden bir kimseyle yakınlık edeceğine; putları kırdığını veya şeklini bozduğunu görmesi o kimsenin yüksek bir mertebeye erişip düşmanına üstün geleceğini gösterir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla