Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2009, 05:27   #18
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

S

SAAT : Rüyada saat görmek , tatsız haberlere; saati ayarlamak hayatın gidişinin düzene sokulmasının elinizde olduğuna; saatin sesini duymak bir çağrıya işarettir.
SABAH : Rüyada insanın sabah olduğunu görmesi, vaadini yerine getirmeye işarettir.
SABAN : Rüyada saban görmek, bolluk ve bereket işareti olarak kabul edilir.
SABUN : Rüyada sabun görmek , genç erkekler için ellerine geçecek malla yapacağı işlerde başarıya ulaşacağını gösterir. Sabun kalıbını görmek, kederli ve tasalı kimseye manevi yardıma; sabunla elbisesini yıkadığını görmesi sıkıntılarından kurtulmasına işarettir.
SAÇ : İnsanın rüyasında saçını görmesi ömrünün uzun olması veya mal sahibi olmasına; saçının dökülmesi arkadaşınının ihanetine uğrayacağına; saçlarını taraması, kıymetli bir dostluk kuracağına; saçlarını örmesi, zengin ise malının artacağına ve para bularak işini genişleteceğine işarettir. Rüyada saçını ağarmış olarak görmek gençler için uzun ömre; saç ve sakalının tamamen ağardığını görmek kuvvete işarettir. Saç kesmek veya kestirmek tehlikeli bir haber olup ikaza işarettir.
SAÇAK : Rüyada saçak görmek, güçlü birisinin koruması altında olmak demektir.
SAFİR : Kötü giden işleriniz düzelecek, huzura ve rahata ereceksiniz demektir.
SAFRA : Üstlendiğiniz sorumluluklardan kurtulacaksınız demektir.
SAĞIR : Rüyada sağır olduğunuzun görülmesi hayra yorulmaz.
SAĞMAK : Rüyada bir hayvanı sağmak, yeni işlere atılacağınıza ve başarılı olacağınıza işaret eder.
SAKAL : Rüyada sakal görmek, çevrenizdekilerin saygısını kazanacak işler yapacaksınız demektir.Sakalınızı kestiğinizi görmek, tüm sıkıntılarınızdan ve dertlerinizden kurtulacaksınız demektir.
SAKAT : Bazı hastalıklara yakalanacaksınız demektir. .
SAKATLIK : Rüyada sakatlandığını gören insan bazı konularda çözüm yolu bulamayacak demektir.
SAKIZ : Rüyada sakız görmek zahmet ile kazanılacak bir paraya işarettir. Sakız çiğnemek bir dedikoduya; sakız bulmak veya almak, kötü bir habere; sakızı ateşe atmak, bir mal yüzünden başınızın derde gireceğine işarettir.
SAKSAFON : Rüyada saksafon görmek , neşeli aşk saatleri geçireceğinizin işaretidir.
SAKSAĞAN : Rüyada saksağan görmek , çok korkunç ve tehlikeli bir haberdir.
SAKSI : Rüyasında saksı gören bir kimse, genç güzel bir kızla evlenir, evli ise kar kazancı artar.
SAL : Eğer bir erkek rüyasında kendisini bir sal üzerinde, akıntıya kapılarak gidiyorken görürse, hayatında ilk bakışta kötü fakat sonu çok iyi bir değişikliğe işarettir. Aynı rüyayı bir kadının görmesi, hiç ummadığı bir anda aşkta başarı elde edeceğini haber verir.
SALATALIK : Rüyada salatalık görmek , eşinin hamile kalacağına işarettir. • SALÇA : Rüyada salça görmek , ölüm haberi olarak yorumlanır.
SALEP : Salep görmek çevrenizdeki insanları etkileyeceksiniz, onların saygısını kazanacaksınız demektir. Salep içmek, sağlık durumunuzun çok iyi olduğuna işarettir.
SALINCAK : Rüyada salıncak görülmesi, önemli bir konu hakkında kesin bir karar vermeniz gerektiğini gösterir.
SALYA : Çok iyi, yardımsever bir insanla tanışacak dost olacaksınız demektir.
SALYANGOZ : Rüyada salyangoz görmek , işlerinizde ağır bir tempoda da olsa başarıya ulaşacağınıza, aşkta karşılık göreceğinize, elinize bol miktarda servet imkanı geçeceğine ve mutlu olacağınıza işarettir.
SAMAN : Rüyada saman veya samanlık görmek, kolay bir kazancı; samanlığa ot veya saman doldurmak, onun zengin olacağına işarettir.
SANCAK : Rüyada askeri bir sancak görmek, çok para kazanacağınız bir iş gezisine gideceğinizi işaret eder.
SANDAL : Genç bir erkeğin rüyasında kendisini sandalda görmesi, samimi bir arkadaş sandığı biri tarafından aldatılacağına ve zor bir durumda kalacağına; daha büyük bir yaşta ise, para kaybı yüzünden daha basit bir hayat yaşamaya mecbur olacak demektir. Genç bir kadın için, yeni ve samimi bir arkadaş elde edeceğine; daha yaşlılar için, kötü bir eve taşınacağına işarettir.
SANDALYE : Rüyasında sandalye satın alan veya rahat bir sandalyede oturan, mesleğinde başarı elde edeceğine; evlenmemiş bir kadın için, mevki sahibi birisiyle evleneceğine; çalışan bir kadınsa, bu günkü durumundan daha iyi bir mevki elde edeceğini gösterir.
SANDIK : Rüyada içi dolun sandık görmek , bolluk ve zenginliğe; dolu bir sandık satmak veya başkasına vermek, gizli işler meydana çıkaracağına; başkalarının sandığını açmak, bekarlığa; boş sandık, kıymetsizliğe; demir sandık, mevkide yükselişe; tahta sandık, evliliğe; kırık sandık, iyi bir habere; denizde yüzen sandık, büyük bir kısmete; boyalı ve işlemeli sandık, çok iyi ve mutlu bir yaşantıya; kapağı açılmayan sandık, kedere ve üzüntüye işarettir.
SANDIK : Rüyasında sanık olduğunu gören kimse, düşünmeden yaptığı davranışlar nedeniyle başı dertten kurtulmayacak demektir.
SAPAN : Olaylara gösterdiğiniz ani nedeniyle etrafınızdaki insanları incitiyorsunuz demektir.
SARAY : Rüyasında bir kimsenin kendisini pırıl pırıl bir avizelerle süslenmiş bir sarayda görmesi genç bir erkek için, beklenmedik bir mükafata; tecrübeli bir yaşta ise, yeni ve çok hayırlı bir işe; bir kadın için kendisinin çok beğenip zevk alacağı çok neşeli ve eğlenceli bir toplantıya işarettir.
SARDUNYA : Rüyada sardunya uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı misafir edeceğinize işaret eder.
SARHOŞ : İşlerinizin kötü gitmesi aileniz içinde huzursuzluğa neden olacak demektir.
SARI : Rüyada sarı renkte elbise giyilmesi, hastalığa işarettir.
SARIK : Toplumun önde gelen insanlarla bir arada olunacağına, onların bilgilerinden ve tecrübelerinden yararlanacağınıza işaret eder.
SARMISAK : Rüyada sarmısak görmek dertli bir dönemden sonra, eliniz para geçecek ve maddi dertten kurtulacaksınız demektir. Kadınlar için bu rüya, yakında bir evlilik olduğunun habercisidir.
SARNIÇ : Elinizi çabuk tutmadığınız için önemli bir iş fırsatını kaçıracağınıza işaret eder.
SATIR : Rüyada satır görmeniz, iyi bir işi hayırlı bir şekilde sonuçlandıracağınıza işarettir.
SATRANÇ : Rüyada satranç oynanması, yolculuğa çıkmaya veya faydasız işlerle meşgul olmasına işarettir.
SAVAŞ : Rüyada savaşı kazanmak, başarının haberidir.İnsanlarla bazı kavgalara tutuşacaksınız; fakat siz kazanacaksınız demektir.
SAYFA : Yaptığınız hataların farkına varacağınızı, pişmanlık duyacağınızı işaret eder. Sayfadan bir şey okuduğunu görmek, bol paraya kavuşacağınıza yorumlanır.
SAYI : Rüyada çift rakamlı sayı, hayra, tek rakamlı sayılar ise üzüntüye işarettir. Büyük rakamlı sayılar ise kazanç işareti olarak yorumlanır.
SAZ : Rüyada saz çalındığının görülmesi, sevinçli bir haber alınacağına ve yüreğinizin ferahlayacağına işarettir.
SAZAN BALIĞI : Rüyada sazan balığı görmek hayra yorulur. Sevinçli bir haber, para, şöhret ve aşk anlamına gelir.
SAZAN BALIĞI : Rüyada sazan balığı görmek iyi şeylere işaret eder. Mutluluk getirecek bir habere, bol paraya ve üne yorumlanır.
SAZLIK : Rüyada sazlık görmek , sıkıntı içine düşüleceğine ve bu sıkıntıdan bir dostun yardımı sayesinde kurtulacağına işarettir.
SEBZE : Rüyada yeşil olan her sebze ve bununla ilgili bütün rüyalar, çok hayırlıdır. Rahat ve hareketli bir hayat sürmeyi müjdeler. Domates uzaktan gelecek iyi haberlere işarettir.
SECCADE : Rüyada bir insanın seccade görmesi, hayırlı bir iştir. Sevapla tabir olunmakla beraber, hayırlı işler ve iyilikte bulunan bir kimseye işarettir.
SEDYE : Rüyada sedye görmek , ağır bir hastalığın işareti olarak kabul edilir.
SEL : Sel, düşmanın hücumunu ve yürüyüşünü gösterir.
SELVİ : Başınıza kötü bir olay geleceğine işaret eder.
SEMER : Rüyada semer görmek , genellikle evlenmeye ve bir eş edinmeye işaettir.
SENET : Genç bir erkek rüyasında senet veya herhangi bir evrakı imzaladığını görürse, sonunda kendisi için derin üzüntülere sebep olacak mektup yazacağına; orta yaşta ise, güvenilmeyen bir memur olduğuna; genç kızlar için, çabucak izdivaca; evliler için, başka bir eve taşınmaya işarettir.
SEPET : Dolu bir sepet görmek veya taşımak, yakında büyük başarılar kazanacağınızı haber verir. Boş bir sepet, üzüntü ve sıkıntıların işaretidir.
SERAP : Rüyada serap görmek , mümkün olmayan boş iştir. Eğer serabı gören kimse, şahit ise onun sözleri yalan demektir.
SERÇE : Serçe görmek , erkek çocuğuna işarettir.
SERVET : Rüyasında bir servete sahip olanın, yabancılarla konuşurken çok dikkatli olmaları gerekir.
SERVİ : Servi ağacı, güzel bir kadına işarettir.
SES : Rüyada insanın bir takım acayip sesler duyması fakat ne gibi sesler olduğunu anlayamaması, kendisiyle ilgili bir problem hakkında pek doğru olmayan bir haber alacağını gösterir.
SEVGİLİ : Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma; eski bir sevgili ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.
SEVİŞMEK : Rüyada seviştiğinizi görmek, güvendiğiniz bir insanın size tuzak hazırladığına işaret eder.
SEYYAR SATICI : Seyyar satıcıdan alışveriş yapmak pek iyi yorumlanmaz. Çünkü rüya sahibinin pazarlıkta aldatılacağına veya bundan vazgeçmeye; kadın ise, bir erkekle kavga edeceğine işarettir.
SIĞIR : Rüyada sığır görmek. Çok güzel bir hayat yaşayacağınıza, verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız demektir. Sığır eti yemek, helal yollardan, çok para kazanacağınıza yorumlanır.
SINAV : Rüyada sınavda olduğunu görmek, geleceğinizin çok iyi olacağına işaret eder.
SIRAT : Sırat köprüsünü rüyada görmek veya üzerinde yürümek, kara ve deniz yolculuğuna işarettir. Köprüden geçerken, ayağının kaydığını görmek, onun büyük bir işe girişeceğine ve bu işte başarıya ulaşacağına işarettir.
SIRTLAN : Kötü huylu bir kadınla karşılaşılacağına işarettir. Kendini sırtlanla beraber görmek böyle bir kadınla evleneceğinize, ama bu evliliğin kısa süreceğine yorumlanır.
SİGARA : Rüyada kendisini sigara içerken görmesi, bir erkek için, bir hayli güçlüklerden sonra başaracağı bir girişime; orta yaşta ise, bozmaya mecbur kalacağı bir dostluğa; bekar bir kız, için maddi yönden iyi bir erkekle evleneceğine; evli veya çalışkan bir kadın için üzüntülü ve endişeli günlerin yaklaştığına işarettir.
SİĞİL : Rüyada siğil çıktığını görmek, işlerinizin iyi olacağına, malınızın sürekli artacağına işarettir.
SİHİRBAZ : Hayatınızda bazı yenilikler yapacağınıza işarettir. Bu yenilikler etrafınızdaki insanları çok şaşırtacak demektir.
SİKKE : Rüyada altın sikke görmek, sağlığınızın bozulacağına işaret eder. Gümüş sikke görmek, sevdiklerinizle hoş vakit geçireceğiniz bir toplantıya yorumlanır.
SİLAH : Rüyada silah görmek , kuvvete ve düşman üzerinde zafere işarettir. Silahı olduğu halde kullanamıyorsa onun olgunluğuna ve muradına erişmesine, rüyayı gören hasta ise, iyileşeceğine işaret eder.
SİNCAP : Çok güzel bir hayvandır ve mutluluğu haber veriri. Gerçekten iyi dostlara sahip olacak ve işlerinizde daima başarılı olacaksınız demektir.
SİNEK : Rüyada sinek gören kişi bir bulaşıcı hastalığa yakalanır. Rüya kadın gürenin aşk hayatının alt üst olacağına işarettir.
SİNEMA : Rüyada sinema ile ilgili bir şey görmek, sevdiğiniz insanlarla güzel vakit geçireceğinize işaret eder.
SİNİ : Yakında evleneceğinize işaret eder. Sini almak ev içinde, eşinizle bazı problemler yaşayacaksınız demektir.
SİRKE : Rüyada sirke görmek , bir dostunuzla aranızın boşuna bozulacağını gösterir.
SİS : Rüyada insan kendisini sis içinde yürüyorken görürse, en yakın arkadaşlarından yardım göreceğine; ev içini sisle çevrili görürse, bir takım anlaşmazlıklarla, şaşırtıcı olayların belireceği ve yaklaşmakta bulunan bir tehlikenin gelmekte olduğundan haberi olması gerekir.
SİYAH : Siyah renk, mala işarettir. Bir insanın rüyasında siyah giymesi mala, aynı zamanda da hüzne işarettir.
SOBA : Rüyasında soba yakında gerçekleşecek evliliğe yorulur. Rüyasında soba satmak gören kimsenin işleri kötüye gidecek demektir. Soba yakmak, yeni atılacağınız işten çok kazançlı çıkacaksınız demektir.
SOFRA : Rüyasında sofra gören, sevinecek ve neşelenecek demektir. Sofra bezi büyük bir sefere, yolculuğa, rahata işarettir.
SOĞAN : Rüyada soğan görmek , kaygı ve tasa ile yorumlanır.
SOLUCAN : Çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir. Solucan öldürdüğünü görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize işaret eder.
SOPA : Rüyada sopa görmek, para sıkıntısı çekmeyeceğinize, rahat bir yaşam süreceğinize işaret eder.
SÖĞÜT : Arkadaşlarınızın iyi insanlar olmadığını, onlarla arkadaşlık etmenin size zararı dokunacağını belirtir.
SPOR : Rüyada spor yapmak, o kimsenin sağlığının iyi olduğuna ve uzun ömre işarettir.
SU : Rüyada görülen su, güzel bir hayat ve iyi bir rızıkla yorumlanır. Bir kimsenin evinden su çıktığını görmesi, zenginliğe ve hayra işarettir. Suyu emmek, geçim bakımından zorluk çekmeye; sudan içilirse, maddi yönden rahat bir yıla gireceğine; sıcak su içtiğini görürse, çok şidetli gam ve tasaya; bulanık suyun bir yere akması veya içilmesi, hastalanılmasına işarettir. Su bekarlar için, evlenme şeklinde yorumlanır.
SUBAY : Rüyada subay görülürse, tartışma ve endişeye sebep olacak bir durum demektir.
SUCUK : İşleriniz yüzünden çok yorulduğunuzu, biraz dinlenmeniz gerektiğini işaret eder.
SUSAM : Rüyasında susam gören, zengin olur ve malı artar.
SÜLÜK : Bir kimsenin sizden yararlanmak için sürekli peşinizde olduğunu bildirir.
SÜLÜN : Çok güzel ve iyi huylu birisine aşık olacağınıza işarettir.
SÜMBÜL : Rüyada sümbül görmek, servet ve saygın bir kişi olacağının işaret demektir.
SÜPÜRGE : Bir kadının süpürge ile evini veya bir yeri süpürmesi, çok güzel bir şekilde yorumlanır.
SÜT : Rüyasında süt işlediğini gören bir erkek için bu rüya kendisini görmesi, iş yaşamında korkak davranması ve yeterince tecrübeli olmadığı için para kaybedeceğine işarettir. Orta yaşlı birisi için bu rüya zor bir işe sahip olduğunu ve başarılı olmak için mücadele etmesi gerektiğini belirtir. Olgun bir kadın içinse umulmadık ve çok mutlu edecek bir misafirin geleceğine yorumlanır. Rüyada süt sağdığını görmek , para kazanacak yolların bulunacağına işarettir. Süt içmek mutluluğun ve başarının işaretidir. Süt dökmek, yakın bir arkadaşınızın yüzünden zarara uğrayacağınızı bu duruma çok üzüleceğinizi belirtir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla