Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2009, 05:36   #21
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

U

UÇAK : Havalanan uçakta olduğunu görmek, isteyerek hayatında değişiklik yapacak demektir. Rüyada uçak, yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak şeklinde yorumlanır.
UÇURTMA : Rüyada uçurtma uçurmak; izzet ve şerefli mevkilere çıkmaya, kendisini bir uçurtmayla oynarken görmesi; o kişinin boş şeylerle uğraştığına işarettir.
UÇURUM : Kötü ve acı haberler alabileceğinizi işaret eder. Uçuruma düştüğünü görmek, evliliğinizin kötüye gideceğine yorumlanır.
UD : Rüyada ud görmek, geçmiş günlere ait anılarınızın tazeleneceğine işarettir.
UĞURBÖCEĞİ : Rüyada uğurböceğini uçarken görmek, çok güzel, mutluluk verecek bir haber almak demektir. Uğur böceğinin üstüne konduğunu görmek problemlerine çözüm bulacak ve mutlu alacak demektir. Uğurböceğini öldürmek uğursuzluğa yorumlanır.
ULUMAK : Rüyada uluma sesi duymak, çok kötü bir hastalığa tutularak, sıkıntılı günler geçireceksiniz demektir.
UN : Rüyada un görmek , helal mal ile tabir edilir.
UR : Rüyada ur görmek , işlerinizde önemli bir engelle karşılaşacağınızı gösterir.
URGAN : Rüyada urgan görmek, kara bir haberin alınacağına işarettir.
USTURA : Rüyada ustura görmek, erkek evlada işarettir. Ayrıca ustura, kin tutmaya, elem ve keder verecek anlamına da gelebilir.
UTANMAK : Rüyada utandığını görmek, beklemediğiniz bir haberin sizi çok mutlu edeceğine işarettir. Başkalarının utandığını görmek, çevresindeki insanlarla ilgili güzel sözler duyar.
UYKU : İnsanın rüyasında kendisini uyurken görmesi; tembelliğine, işsizliğine ve aylak durduğunu gösterir. Halkı uyuyor görmek; tasa ve kaygıya veya pahalılığa ya da zor ve karışık işlere işarettir.
UYKU İLACI : Rüyada uyku ilacı içmek, üzüntülü günler içinde bulunduğunuzu fakat feraha erişeceğinizi gösterir.
UYUMAK : Rüyada uyuduğunuzu görmek,, sevdiğiniz insanlarla beraber mutlu ve huzur içinde uyumak demektir. Kötü bir ortamda uyumak, sağlığınızın bozulacağına ve tartışmalar yaşayacağınıza yorumlanır.
UYUŞTURUCU : Rüyasında uyuşturucu kullanmak dedikodunuzun yapılacağına ve iftiraya uğrayacağınıza işaret eder.
UYUZ : İşleriniz çok iyi olacak, çok para kazanacaksınız demektir.
UZAY : Uzaya gittiğini görmek, rüyayı gören kimsenin yeni olaylara şahit olacağına işarettir. Bu rüyayı görenin güveni ve inancı artar.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla