Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2009, 05:37   #22
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ü

ÜCRET : Rüyada birisine bir iş karşılığı ücret ödemek; bir hayır işleyeceğinize, birinden iş karşılığında ücret almaksa; kazancınızın düzeleceğine işarettir.
ÜLSER : Düzensiz yaşamanız nedeniyle sağlığınızın bozulduğunu bildirir. Bir hastalığa yakalanacağınızı haber verir.
ÜN : Rüyada ünlü olmak rüyayı göreni mutlu edecek, umutlandıracak olaylarla karşı karşıya geleceğini işaret eder. Ünlü birini görmek; çevresi geniş, güçlü birinden yardım alacağına yorumlanır.
ÜNİFORMA : Üniforma ile ilgili rüyalar, saadete ve iş hayatında başarılara işarettir.
ÜNİVERSİTE : Rüyada bir üniversitede ders veya konferansı dinlerken görülmesi, durumunun pek yakında düzeleceğine işarettir.
ÜRPERME : Rüyada ürperdiğinizi görmek, hafif bir rahatsızlığın başlangıcı sayılır.
ÜŞÜMEK : Rüyada genç bir erkeğin üşümesi; hayatta başarısına engel olan sebepleri başkalarında değil, bizzat kendisinde olduğuna, tecrübeli bir yaşta ise; eskiden yaptığı bir hatanın meydana çıkmasına, zeka ve ince düşüncesiyle bunu hal yoluna koyacağına, evli kadınlar için; hafif bir kaza atlatacağına işarettir.
ÜTÜ : Sıcak ütü görmek , çok zeki olduğunuza, ancak zekanıza gereğinden fanla güvenip bu nedenle zarar göreceğinize; terzi ütüsü, hayırlı bir habere; herhangi birşeyi ütülemek, işlerin düzeleceğine işarettir.
ÜVEY : Rüyada üvey anne, baba ya da kardeş görmek, can sıkıcı bir haber alacağınıza işarettir.
ÜZENGİ : Rüyada üzengi görmek, bir yolculuğa çıkacağınızı bildirir.
ÜZÜM : Rüyada görülen yaş üzüm, en güzel rızıktır, topluca mala erişilmesine, siyah üzüm sıkıntı; tasa ve hastalığa, beyaz üzüm; hayır ve şifaya işarettir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla