Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2009, 21:15   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tabata : ' En Büyük Beşiktaş '

Click the image to open in full size.

Beşiktaş'ın son transferi Rodrigo Tabata, Siyah-beyazlı takımdaki ilk röportajını verdi.
Bugün İstanbul'a gelen Tabata ve eşi, Beşiktaş'a geldiklerinden dolayı çok mutlu olduklarını ve yeni takımına elinden elinden geldiğince katkıda bulunmak istediğini söyledi.
Tabata, Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmanın heyecanını da taşıdığını belirtirken, "Yaklaşık 2 hafta sonra Manchester United'a karşı forma giyeceğim. Bu durum beni çok heyecanlandırıyor. Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Umarım M. United'ı yenip Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yaparız" dedi.
Brezilyalı oyuncu yeni takımına kolay adapte olacağını söylerken, Siyah-beyazlı takımda Tello, Nobre ve Bobo ile arkadaş olduklarını, takıma adapte olma sürecinde onlardan destek bulacağını dile getirdi.
Tabata, şöyle konuştu:
"Beşiktaş'ta uyum sorunu yaşayacağımı sanmıyorum. Orada Tello, Nobre ve Bobo gibi aynı dili konuştuğumuz arkadaşlarım var. En kısa sürede ilk 11'de forma giyip takımıma katkı sağlamak istiyorum."
Tabata kendisine verilen 8 milyon Euro bonservis bedeliyle ilgili ne düşündüğü sorusuna ise, şu yanıtı verdi:
"Ben bonservis bedelim konusunda çok fazla bir bilgiye sahip değilim. Sadece başkan İbrahim Kızıl, Beşiktaş ile anlaştıklarını ve benim İstanbul'a gitmemi söyledi. Bana ne kadar ücret ödendiği konusunda bir bilgim yok. Ben sadece işimi yapmak istiyorum."
Brezilyalı futbolcu röportajın son bölümünde ise Türkçe olarak, "Şampiyon Beşiktaş, En büyük Beşiktaş" diyerek taraftarlara mesaj yolladı.


KAYNAK : Mynet

__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla