Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 15:03   #7
alihantalasci
tabatanın avukatı
 
alihantalasci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Santos Un Efsanevi Yıldızını Renklerimze Kattık

Click the image to open in full size.


Evet , Arkadaşlar Her Ne Kadar Taraftarımız Onu Daha Çok Antepten Tanısada , O Santosta Yani Güney Amerikanın Barçasında Efsane Olmuştu ..

Pelenin 10 Numarasını Giyerek Kaptanlık Yapmış , Santosu Gerek Ligde Gerek G.A Şampiyonlar Liginde Başarıdan Başarıya Koşturmuş 127 maçta 72 gol atmıştı ( 23 değil ) Orada Japon Asıllı Olmasından Dolayı Samuray Lakabı Almıştı ..

Maddi Sıkıntıdan Dolayı Apar Topar Antepe Satıldığında Santos Taraftarı Yas Tutmuştu , Ve Hala Gönüllerinde Tabata Var .

Bizim İçin Pascal Ne İse Santos İçinde Tabata O .

Ve Şimdi Tabata Bizde , Ancak Bir Çok Yanlı Medya Ve Hatta Bjk Medyası Dahi Onu 3.Sınıf Futbolcu Olarak Tanıtıyor , Hatta En ''Güvenilir'' Ajanslar Dahi Attığı gol sayısını bile çarpıtıyorlar ..

Oysaki Brezilya Ligini Biraz Takip Edenler Yada Kariyerini Araştıranlar

Kiminin Yıldız Sandıkları Elanodan Keitadan Çok Daha İyi Bir Futbolcu Olduğunu Ve Gerçek Bir Futbol Dehası Biliyorlar , Ve Herkesi Bunu Bilmeye Çağıyorum .. Çünkü Sahip Çıkmalıyız Onun içinde Tanımalıyız .

İşte Santos Taraftarının Samurayları Içın Bestelediği Şarkı , Ve Yaptığı Video :

Video Haber: Rodrigo Tabata’nın Santos’taki golleri | Futbolistan.net

AYRICA NOT OLARAK : Tabata için bir anda 8 milyon euro verilmedi 4 yıldan fazla taksite bölündü , yani buda demek oluyorki o para gelen ufak tefek gelirlerle yavaştan yavaştan çıkacak , damlaya damlaya yani , ve neredeyse bedavaya gelicek .. bu yüzden pahalı değil ucuz ha antep niye bu şartlarda sattı derseniz seneye kontratı bitiyordu serbest kalcaktı , ve talipleride çoktu ( monaco , lyon , bjk , birde habertürkte bayern in istediğini duymuştum ama ht ye güvenmiyorum pek )
__________________
NE ARABA
NE PARA
NEDE MANITA

BU ALEMDE

KRAL TABATA

Konu alihantalasci tarafından (30-08-2009 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir..
alihantalasci Ofline