Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2009, 23:51   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon5 keşke tabatayı almasaydık

Ligde kaybettikleri puan sayısı 6’ya yükselen Beşiktaş’ta, yönetiminden taraftarına herkesin endişeli bir bekleyişe girdiği, tek çıkış yolunun ise Galatasaray galibiyeti olduğu yönünde eleştiriler yapılması dikkatlerden kaçmadı.

Yönetim, yapılan transferler ve verilecek paralar konusunda eleştirilirken, aslında idarecilerin bazılarının da bundan sıkıntı duydukları, özellikle son alınan Tabata konusunda tenkitte bulundukları dikkatlerden kaçmadı.

‘Keşke golcü alsaydık’

Gaziantepspor maçının ardından durum değerlendirmesi yapan Beşiktaşlı yöneticiler, bu takımın 10 numaraya ihtiyacı olmadığını dile getirerek, “Tabata yerine keşke kaliteli bir golcü alsaydık. Bu takım geçtiğimiz sezondan beri gol atma sıkıntısı yaşıyor. Bu nedenle bizim yırtıcı bir santrfora ihtiyacımız vardı. Tello, Holosko, Serdar Özkan, Ernst, Fink, Yusuf ve Uğur gibi isimler topu ceza sahasına getirebiliyor ama gol atacak adam yok” dediler.

BİZİ RESMEN PARA BİTİRDİ

Sezon başından bu yana sadece bir galibiyet alıp, üç maçtan beraberlikle ayrılan futbolcular ise kamuoyuna karşı fazla konuşamıyor, ancak perde arkasındaki sözler Beşiktaş’ta yaşanan tabloyu açık açık ortaya çıkarıyor.
Yaşanan bu kötü durumda büyük pay sahibi olduklarını söyleyen siyah-beyazlı futbolculardan bazıları, “Tamam kötü oynuyoruz ama yeni yapılan transferler konusunda basında öyle rakamlar yazılıyor ki şaşırıyoruz. Bizi resmen para bitirdi. Takımda geçen sezonki hava yok. Oyuncular arasında futbol değil, transferde ödenen eurolar konuşuluyor. Bazıları kur değerlerini ölçüp biçiyor. Yani takımı düşünen adam sayısı çok az” diye konuştular.

Moralleri bozuk

Astronomik paraların takımın havasını bozduğunu, ekip içindeki dengeleri alt üst ettiğini belirten futbolcular, buna rağmen ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ancak moral olarak kendilerini toparlayamadıklarını ifade ettiler.

AVRUPA'DA İŞİMİZ ÇOK ZOR
Geçen seneyi çifte kupayla kapatmanın sevincini neredeyse 40 gün 40 gece eğlenerek kutlayan Beşiktaş taraftarları ise ligde alınan sonuçlar karşısında isyan etti.

Siyah - beyazlı taraftarlara ait forum sitelerinde, “Ali Sami Yen’de yenerek yeni bir başlangıç yapmalıyız. Eğer yenilirsek lige havlu atarız” ifadeleri yer aldı.

Fikir çatışması

Son yapılan Tabata transferinde de karşıt fikirlerin çatışması görülürken, tenkitte bulunan grubu suçlayan bazı taraftarlar, “Kulübün muhasebecisi misiniz? Yönetim hatalıysa genel kurul üyeleri ve Divan Kurulu hesabını sorar” diyerek, kendilerinin sadece futbola baktığını ifade ettiler. Aynı grup, üstelik Tabata’nın çok iyi bir futbolcu olduğunu da vurguladı.
Karşıt grup ise, “Muhasebecisi değiliz ama taraftarıyız. Ben kombine alıyorum, forma alıyorum. Tabii ki hesabını soracağım” ifadesini kullanarak buna karşılık verdikleri görüldü.


Haberin Kaynağı : Spor3 / Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline