Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2009, 13:48   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kerem'in Yerine Ersan

Basketbol Milli Takımımız'ın menajeri Erdenay, Efes Pilsen World Cup'ta alınan yenilgilerin Avrupa Şampiyonası öncesi hataları görmek için iyi olduğunu söyledi.

Polonya'da önümüzdeki günlerde yapılacak Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılacak olan Türkiye Basketbol Milli Takımı'nın menajeri Harun Erdenay umutlu konuştu.

Ankara'da yapılan Efes Cup'ta hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ancak bunu başaramadıklarını belirten Erdenay, "Bu turnuvada başarılı olmayı çok istiyorduk, ancak olmadı. Yenilgilerden ders aldığımızı belirtmek isterim. Hocamız bu turnuvada tüm oyunculara görev vererek form durumlarını gördü. Avrupa Şampiyonası öncesi bizim için çok iyi oldu bu yenilgiler. Kimin ne yapacağını görmüş olduk" dedi.
Koç Tanjeviç'e yapılan eleştirelere katılmadığını belirten Erdenay, "Tüm oyuncularımızın bize katkı yapması gerekiyor. Bu nedenle hepsine şans vermek zorundaydı" yorumunu yaparken, Avrupa Şampiyonası'nda en büyük kozun Hidayet olduğunu, Kerem Gönlüm'ün yokluğunda 4 numarada Ersan İlyasova'yı oynatacaklarını dile getirdi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla