Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2009, 08:39   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Terim: Finallere gidemezsek gerekeni yaparım

Finaller yoksa o da yok

4 maçta 10 puanın bile kendilerini hedefe götürebileceğini söyleyen tecrübeli hoca "Gerektiği zaman doğruları yapmasını biliriz" dedi Dünya Kupası elemelerindeki Estonya ve Bosna maçları öncesi Kayseri'de kampa giren Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim'den çok önemli açıklamalar geldi. Tecrübeli hoca, "Dünya Kupası'na gidemezsek istifa eder misiniz?" sorusuna, "Gerektiği zaman doğruları yaparız. Yönetim kurulumuz var, başkanımız var. Oturur konuşuruz" dedi. Terim'in bu sözleri, "Finallere gidilmezse, görevi bırakacak" diye yorumlandı.

Teşvik primi iddialarına sert yanıt

Bosna medyasının Ermenistan'a teşvik primi gönderdiğimize dair iddialarını da yanıtlayan Milli Takım'ın hocası, "Böyle bir şey mümkün mü! Onlar bir şeylerin peşinde. Milli maç bu. Her takım çıkar, çatır çatır oynar" diye konuştu. 4 maçta alınacak 10 puanın bile finaller için yeterli olabileceğini savunan Fatih Terim, "Rakibimiz de puan kaybeder. Ermenistan ve Estonya deplasmanları onlar için çok zor geçecek. Grupta her an her şey olabilir" ifadesini kullandı.

Peri masalı olabilir
Estonya maçi öncesinde stres atmak için dün futbolcularla birlikte Peri Bacaları'nı gezen Fatih Terim ilginç sözleriyle dikkat çekti. Tecrübeli hoca, "Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz. Burada Peri Bacaları'nı geziyoruz. Orada belki Peri Masalı'nı gerçekleştirebiliriz" dedi.

Aman Emre'ye nazar değmesin
Agresif hareketleri ile dikkat çeken ve Fenerbahçe-Manisa maçında kırmızı kart gören Emre Belözoğlu'na Fatih Terim sahip çıktı. Yıldız futbolcuyla görüşme yapacağını belirten tecrübeli hoca, Kapadokya gezisi sırasında Emre'ye nazar boncuğu hediye etti.


Takvim
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla