Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2009, 17:23   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Eurovision için kime teklif götürüldü?

Click the image to open in full size.


TRT, Eurovison şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil etmesi için Nazan Öncel'e teklif götürdü



TRT, 2010 yılında yapılacak Norveç'in başkenti Oslo'da yapılacak Eurovison şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil etmesi için Nazan Öncel'e teklif götürdü.
Turuncutime.com'un haberine göre; 2010 yılında Norveç'in başkenti Oslo'da yapılacak olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması için TRT bu yıl kolları erken sıvadı. Birçok şarkıcının basın aracılığı ile Eurovison Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmek istediğini açıkladığı şu günlerde TRT kararını Nazan Öncel'den yana kullandı.
Nazan Öncel'in son yıllarda hit olan şarkıların büyük bir bölümünün söz ve müziğinde imzası olması TRT'nin bu kararı almasında etkili oldu.
Bu yıl Eurovison Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmek istediğini açıklayanlardan Demet Akalın'ın, "Bir bakmışsınız sahnede ben varım. Mayoyla çıkıp yarışırım, kimse de eleştirmez" sözlerinden sonra Burcu Güneş de "İddialı bir tipim. Birinci olurum" dedi. Murat Boz da yarışma gönüllüleri arasında yer aldığını belirtir açıklamalarda bulunmuştu.
55. Eurovison Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmesi için teklif götürülen Nazan Öncel'in nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu. Öncel'in son yılların hit şarkılarının tamamına yakınında hem söz yazarı hem de besteci olarak imzasının bulunması, Öncel'in Eurovision'da başarılı olabileceği inancını arttırıyor.




Eurovision için kime teklif götürüldü? - Mynet Haber
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla