Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2009, 13:25   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Terim ile 2012'ye Kadar Devam

Click the image to open in full size.
Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programına katılarak çarpıcı açıklamalar yaptı.
KİMSE SENARYO ÜRETMESİN
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile 2012 yılına kadar çalışacaklarını söyleyen Özgener, "Her milli maç öncesi Fatih Terim'in görev süresinin tartışılmasını saçma ve gülünç buluyorum. Biz Fatih Terim ve ekibine güveniyoruz. İyi bir çalışma ortamına sahibiz. Başarı ya da başarısızlığa endeksli bir anlaşmamız yok. 2012 yılına kadar sözleşmemiz var ve bu tartışanın son bulması gerekiyor" dedi.
TFF Başkanı Özgener,Terim'in yerine Mustafa Denizli'nin geleceği iddialarını da kast ederek, "Kimse senaryolar üretmesin. Biz sonuna kadar teknik heyetimizin arkasındayız" diye konuştu.
SAKATLAR MAZERET DEĞİL
Mahmut Özgener, Estonya ve Bosna maçları öncesi yaşanan sakatlıkların üzücü olduğunu vurgulayarak, "Bu mazeretlerin arkasına sığınmamak gerekir. Biz önemli bir futbol ülkesiyiz. Çok önemli oyuncularımız var. Evet sakat arın olması hoş değil, talihsizlik ama artık bu konunun üstesindeyiz gelmeliyiz" diye konuştu.

__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla