Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2009, 10:22   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Forvetteki İkiliyi Belirledi

Click the image to open in full size.
19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta 9 Eylül Çarşamba günü Bosna Hersek ile karşılaşacak (A) Milli Takım, bu karşılaşma için Bosna Hersek'deki ilk antrenmanını dün akşam saatlerinde gerçekleştirdi.
Dün sabah Bosna Hersek'e gelen milliler, akşam saatlerinde Bilino Polje Stadı'nda antrenman yaptı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen idmanda milli oyuncular, koordinasyon çalışmasının ardından yarı sahada taktik amaçlı çift kale maç oynadı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.
İdmanın ilk bölümüne tedavisi süren Nihat takımdan ayrı koşu yaparak başladı. Ardından tecrübeli oyuncu, takımla birlikte çalışmaya katıldı.
Teknik direktör Terim, taktik çalışma sırasında değişik taktikler uyguladı. Çift kale maçın başında forveti ikili kuran Terim, daha sonra tek forvete döndü. İkili forvette Semih ve Sercan ikilisini deneyen tecrübeli teknik adam, daha sonra Semih'i ileride tek oynattı. Tecrübeli teknik adam, Gökhan Zan'ın yokluğunda savunmanın göbeğini ise Servet-Önder ikilisiyle oluşturdu.
"HEPİMİZİN MİLLİ TAKIMI"
Milli takım için büyük önem taşıyan Bosna Hersek maçı öncesi teknik direktör Fatih Terim ve oyuncuların moralli olduğu gözlendi.
Antrenmanda önce Emre Belözoğlu ve Hamit ile bir araya gelen Terim, daha sonra sağlık ekibiyle kısa bir görüşme yaptı.
Oyuncuların çalışması sırasında sahanın kenarına gelen Fatih Terim, basın mensuplarından kenarda bulunan kaleyi sahaya götürmek için yardım istedi. Basın mensuplarına "Hepimizin milli takımı. Bir el atın da kaleyi götürelim" derken, basın mensuplarının yanı sıra Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve milli takımlardan sorumlu üye Levent Kızıl da kalenin taşınmasında yardımcı oldu.Çalışmayı Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de izledi.
(A) Milli Takım, Bosna Hersek maçı hazırlıklarını bu akşam gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktör Fatih Terim, bu akşam bir basın toplantısı düzenleyecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla