Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2009, 15:44   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ümit Milliler Depremle Sarsıldı

Click the image to open in full size.
18. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası grup eleme maçı için Gürcistan'da bulunan Türk Milli Takımı, deprem korkusu yaşadı.
İstanbul'dan dün Gürcistan'a giden ve Kutaisi kentinde kamp yapan milliler, Gürcistan merkezli depremde korkulu anlar geçirdi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Dış İlişkiler Müdürü Metin Tuncer, federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamasında, Kutaisi kentinin 80 kilometre yakınında, gece saat 02.15'te meydana gelen 6.2 şiddetindeki deprem sonrası kafiledeki herkesin odalarını terk ettiğini bildirdi. Milliler, bir süre bekledikten sonra odalarına geri dönerken, şu ana kadar depremde can ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.
Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Gece bir sallantıyla uyandık. Deprem olduğunu anladıktan sonra, otel görevlilerinin yardımıyla kafile olarak dışarıya çıktık. Bir süre dışarıda bekledikten sonra odalarımıza geri döndük. Allah'a şükür ki, hiçbirimize en ufak bir şey olmadı. Biraz heyecanlandık ama hepimiz gayet iyiyiz. Şimdi sadece yarın oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Rakibimiz Gürcistan'ın Estonya ile oynadığı maçı izledik. Savaşan, mücadele eden bir takım ama biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak kazanırız. Gereken tüm hazırlıkları yaptık. 3 puanı alıp yurda döneceğiz."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla