Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2009, 23:30   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fatih terim'i 'sol' düşündürüyor

MİLLİ TAKIMLAR TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BOSNA HERSEK MAÇI ÖNCESİ HAKAN BALTA'NIN FORMSUZLUĞU DÜŞÜNDÜRÜYOR
TERİM'İN, KAZIM KAZIM'IN YOKLUĞUNDA HAMİT'İ SAĞ ÇEKİP ORTA SAHADA CEYHUN'A FORMA VERMESİ BEKLENİYOR
Bu bölgede görev yapan Hakan Balta'nın üst üste oynadığı maçlar nedeniyle yorgun olması ve geçtiğimiz hafta sakatlıktan yeni çıkması yüzünden formsuzluğu ay yıldızlı takımın hocasını düşündürüyor. Estonya maçının ardından yapılan antrenmanlarda da Hakan Balta'nın formsuz görüntüsü Terim'i bu bölgede değişikliğe itebilir. Ancak Hakan Balta'ya alternatif olan İsmail Köybaşı'nın tecrübesizliği tecrübeli çalışıtırıcıyı bu konuda kararsız kılıyor. Terim, Bosna karşısında ya formsuz Hakan'ı oynatmak zorunda kalacak ya da tecrübesiz İsmail'e forma verecek.
Bu arada sakat Kazım Kazım ve Gökhan Zan yüzünden Estonya maçına göre kadroda zorunlu değişiklik yapacak olan Fatih Terim, Kazım'ın yerine Hamit Altıntop'u sağ kaydırırken, bu futbolcunun orta sahadaki boşluğunu ise Ceyhun Gülselam-Mustafa Sarp ikilisinden biriyle dolduracak. Ancak dünkü antrenmanda Ceyhun'a şans veren Terim'in Trabzonsporlu genç yıldızla maça başlaması daha büyük bir olasılık olarak görünüyor.
Öte yandan tecrübeli golcü Nihat Kahveci'nin bu akşam yapılacak olan son antrenmanda takımla birlikte çalışması bekleniyor. Dün sadace fizyoterapistler eşliğinde çalışan Nihat'ın 18 kişilik maç kadrosunda yer alması ve oyunun gidişatına göre ikinci yarıda şans bulması bekleniyor.




KADİR ÇETİNÇALI - ZENİCA / DHA
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla