Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2009, 21:59   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bosna Hersek:1-Türkiye:1

2010 Dünya Kupası yolunda 'final' maçı olarak görülen karşılaşmada A Milli Takımımız, deplasmanda Bosna Hersek ile 1-1 berabere kaldı ve şampiyonaya katılma hayallerini mucizeye bıraktı.


Maça çok hızlı başlayan Ay-yıldızlı ekibimiz, henüz 5. dakikada Emre'nin golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunda üstünlüğü tamamen eline alan Milli takımımız, 20. dakikanın ardından ipleri rakibinin eline verdi. 25. dakikada hakeme itirazlarını sürdüren Emre sarı kart görürüken kazanılan serbest vuruşta şık bir gol atan Salihoviç, skora dengeyi getirdi. Bu dakikada Fatih Terim de itirazlarını sürdürünce hakem tarafından tribüne gönderildi.

İlk yarı 1-1'lik eşitlikle geçilirken ikinci yarıda Sercan ve İsmail'in oyuna girmesiyle hücum gücünü yükselten Millilerimiz, yine bir türlü istediği havayı yakalayamadı. İki takım da kalan dakikalarda aradığı golü bulamadı karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

A Mili Takımımız, bu sonucun ardından puanını 12'ye yükseltirken baraj maçlarına kalma şansını matematiksel olarak sürdürse de oldukça zora soktu.

Ay-yıldızlı ekibimizin baraj maçlarına kalabilmesi için önce kalan iki maçını da kazanması gerekecek, sonra da Bosna Hersek'in Estonya ve İspanya maçlarında 4 puan kaybetmesini bekleyecek.

BOSNA HERSEK: 1 TÜRKİYE: 1

STAT: Bilino Polje
HAKEM: Manuel Benquerenca (Portekiz)

B.HERSEK: Supiç, Spahiç, Muratoviç (Dk. 60 Pjunic), Rahimiç, Misimoviç, Dzeko, Nadareviç, Ibiseviç (Dk. 68 Muslimovic), Salihoviç, Jahiç, İbriciç (Dk. 79 Vladavic)
TEKNİK DİREKTÖR: M.Blazevic

TÜRKİYE: Volkan, Gökhan Gönül, Önder (İsmail Köybaşı), Servet, Hakan Balta, Ceyhun, Hamit (Dk. 46 Sercan Yıldırım), Emre Belözoğlu, Arda, Tuncay, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

GOLLER: Dk. 5 Emre Belözoğlu, Dk. 25 Salihoviç

SARI KARTLAR: Emre Belözoğlu, Rahimiç, Arda, Ceyhun, Supic
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla