Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2006, 21:23   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Almanya 'Lehmann' dedi

Almanya Futbol Federasyonu, yaptığı bir açıklama ile Almanya Milli Takımı'nın Dünya Kupası Finalleri'nde 1 numaralı kalecisinin Arsenal'in file bekçisi Jens Lehmann olacağı bildirildi.
Almanya'da aylardır süren tartışmaya son noktayı, Almanya Futbol Federasyonu koydu. Almanya'da gündemi uzun süredir meşgul eden 'Milli takım birinci kalecisi kim olacak?' sorusunun cevabı, Lehmann oldu. Almanya Milli Takımı ve Bayern Münih'in yıllarca başarıyla kalesini koruyan ve 2002 Dünya Kupası Finalleri'nin en iyi kalecisi seçilen Oliver Kahn'ın gerek yaşlı oluşu gerekse son haftalarda gösterdiği başarısız performans nedeniyle milli takım teknik direktörü Jurgen Klinsmann'ın Arsenal kalecisi Jens Lehmann'da karar kıldığı ifade edildi. Almanya Futbol Federasyonu, kararın Klinsmann tarafından kendilerine bildirildiğini belirtti. Almanya basınında aylardır, Klinsmann'a Lehmann'ı birinci kaleci yapması için baskı yapılıyordu.
Almanya, ev sahipliği yapacağı 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde turnuvanın açılış maçında A Grubu'ndaki rakiplerinden Kosta Rika ile 9 Haziran'da mücadele edecek.


07.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline