Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2009, 15:45   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yolcudur Abbas,Bağlasan Durmaz

Terim'in federasyonun önünü açmak için istifa edeceği öğrenildi.

Bosna beraberliği sonrası kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapan Terim'in federasyonun önünü açmak için istifa edeceği öğrenildi.

Fatih Terim, Bosna maçından istediğimiz sonucu alamamamız durumunda gereğini yapacağını açıklamıştı. Ancak A Milli Takım teknik direktörü, Zenica'da kaybedilen 2 puan ve büyük ölçüde yitirilen 2010 Dünya Kupası umutları sonrasında zamanı geldiğinde gereğini yapacağını söyledi. Görevinin başında olduğunu belirten deneyimli teknik adamın kamuoyuna sarfettiği bu sözlerin aksine istifa etme kararı aldığı ifade edildi. Eleme grubunda oluşan tabloya rağmen başarısız olduğunu kesinlikle düşünmeyen Fatih Terim'in Futbol Federasyonu'nun önünü açmak için bu yönde bir karar aldığı bildirildi. 1-1 biten Bosna Hersek karşılaşmasının ardından yardımcılarıyla bir araya gelen Terim'in Belçika ve Ermenistan ile oynayacağımız iki kritik karşılaşma öncesi kararını açıklayacağı belirtildi.

Özgener kalmasını istiyor


Tecrübeli teknik adamın, federasyon nezdinde bu şekilde nabız yoklayacağı, kendisine 'devam et' denilmesi durumunda görevinde kalacağı kaydedildi. Kayseri'deki Estonya maçının ardından bu konu gündeme geldiğinde Fatih Terim ile yola devam edeceklerini üstüne basa basa dile getiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in de Ay-Yıldızlı ekibin hocasını bir yere bırakmaya niyetli olmadığı bildirildi

Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla