Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2009, 13:00   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Terim'in Sabıkası Başına İş Açtı

Click the image to open in full size.
2010 Dünya Kupası Eleme maçında Bosna Hersek ile karşılaşam milli takımımızda teknik direktör Fatih Terim'in sabıkası yüzünden saha dışına gönderildiği iddia edildi.
Vatan gazetesinin haberine göre FIFA görevlilerinin Portekizli hakeme "Türkler'in hocası çok hırçındır, sizi baskı altına almasına izin vermeyin" telkini üzerine Benquerenca'nın 25. dakikada Terim'i tribüne yolladığı ortaya çıktı.
A MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in Avrupa'da hakemler tarafından fişlendiği ortaya çıktı. Milli patron, bu yüzden Bosna Hersek'te geçmişteki kötü sabıkalarının kurbanı oldu. Bosna Hersek karşılaşmasında Manuel Olegario Bartolo F. Benquerenca tarafından oyundan atılan Terim için Portekizli hakemin karşılaşma öncesinde FIFA yetkilileri tarafından uyarıldığı ve "Türklerin hocasına dikkat edin. Geçmişte çok sayıda vukuatı var. Çok hırçındır. Üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyin. En ufak kural dışı hareketine göz yummayın" diye şartlandırıldığı öğrenildi.
EMRE DE LİSTEDE VAR
Konuyla ilgili bilgi verdiği iddia edilen uluslararası bir hakem gözlemcisi, "FIFA ve UEFA hakem-gözlemci ve temsilci seminerlerinde bazı antrenörler ve futbolcular için hakemleri uyarırlar. Bunlar olay çıkarttıkları ya da hakeme kural dışı davranışta bulundukları için fişlenmiş kişilerdir. Ne yazık ki meşhur İsviçre maçından sonra Fatih hoca ve Emre Belözoğlu da bu listeye girdiler. Bu nedenle hakemler en ufak hareketlerine dahi göz yummuyorlar. Yoksa dünyanın hiçbir yerinde hoca hakemi alkışladı diye sahadan atılmaz" dedi.
Yine aynı gözlemci, maçın Portekizli orta hakemi Benquerenca'nın iyi bir hakem olmadığına da dikkat çekerek, "Geçen yılki Porto-Benfica maçını yönetmiş ve büyük hatalar yapmıştı. FIFA'nın ne uzayan ne de kısalan hakemler listesindedir. (Aman Terim'e dikkat) diye de uyarılmıştır. Bu nedenle de ilk protestoda hocayı attı" diye konuştu.
'UMARIM CEZA ALMAZ'
Bu arada Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl dün yaptığı açıklamada "Umarım maçın Portekizli hakemi, Fatih hocayla ilgili adil bir rapor düzenlemiştir de hocamız uzun süre ceza almaz" diye konuştu.


__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla