Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2009, 15:51   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökdeniz’in Asistleri Rubin Kazan’ı Uçurdu

Click the image to open in full size.
Rusya Premier Ligi 21. hafta karşılaşmasında lider Rubin Kazan evinde konuk ettiği Saturn'ü 5 - 1 yendi.


Temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin de formasını giydiği Rubin Kazan ekibi karşılaşmanın henüz 10. dakikasında Bukharov ile 1-0 öne geçti. 34. dakikada Domingez farkı ikiye çıkaran golü penaltıdan atarken, bu golden sadece 3 dakika sonra temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz'in adrese teslim pasında Ryazantsev topu ağlarla buluşturup farkı üçe çıkardı.İlk yarı bu şekilde bitecek derken yine Gökdeniz- Ryazantsev ikilisi sahneye çıktı ve Gökdenizin ceza alanına ortaladığı topu kaleye göndermek Ryazantsev için zor olmadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Rubin'in 4-0 üstünlüğü ile sona ererken 2. yarıya hızlı başlayan Saturn toparlanarak Rubin kalesine gitmeye başladı ve 50. dakika Topic güzel bir golle Rubin filelerini havalandırarak farkı üçe indirdi. Temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz'in yine büyük rol oynadığı paslaşmada bu sefer topu filelere yollayan Bukharov oldu ve maçın skorunu 5-1 olarak ilan etti.

Ortaya iyi bir oyun koyan temsilcimiz Gökdeniz yaptığı asistlerle ayakta alkışlanırken 73. dakikada yerini bir diğer temsilcimiz Hasan Kabze'ye bıraktı. Rubin bu sonuçla puanını 46'ya yükselterek liderliğini sürdürdü.

Kaynak: Hürriyet
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla