Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2009, 23:19   #1
Akin Burak
 
Akin Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir Nida...Bir Dua..

Hamd, Alemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur. Salat ve selam, Alemlere rahmet olarak gönderilen yaratılmışların Efendisi Hz. Muhammed (sav)’e, aline, ashabına ve onun yolunda giden aziz Müslümanların üzerine olsun.

EY RABBİMİZ ! Biz senin kullarınız, biz ahdimizde ve sözümüzde sabitiz, gücümüz yettiği müddetçe sadık kalacağız. Bizim üzerimize tamamladığın nimetinle sana sığınıyoruz. Günahlarımızla birlikte boyun bükerek senden günahlarımızın affını diliyoruz. Çünkü kesin olarak biliyoruz ki, senden başka günahlarımızı affedecek bir güç yoktur. “Asi kulların, günahlarını itiraf ederek kapına geldi, eğer sen kovarsan, senden başka bize kim merhamet edecek?”

YA RABBİ ! Senden başka ilah yoktur edinilecek ilah. Seni noksan sıfatlardan tenzih ederiz. Biz nefsimize zulmedenlerden olduk. Günahlarımızı bağışla, hidayet ulaştıktan sonra kalplerimizi saptırma, bizi nefsimize esir etme.

YA RABBİ ! Biz aciz kullarınız. Hilecilerin hilelerine karşı planlarımız yetersizdir, onların Müslümanlar üzerine kurdukları tuzağa kendilerini düşür. Senin tuzağın çok metindir.

YA RABBİ ! Senin hakir gördüğün, zelil saydığın Hıristiyanları, Yahudileri ve onların kulluğunu yapanları bizim üzerimizde kurdukları hilelerinden, tuzaklarından bizleri emin eyle. Onların iğrenç planlarını görme basiretini bize nasip eyle.

YA RABBİ ! Dinler arası diyalog, hoşgörü adı altında İslam"ı tahrif etmek isteyenlerin şerrinden, bu şerre yataklık yapan devleti, bu şerri İslam"danmış gibi gösteren sahte hocaları, İslam"dan ahkam kesen sahtekar müftüleri yani senin "Razı olduğum" dediğin Yüce Dinimiz İslam"a açıktan ve gizliden savaş açanları ümmet önünde rezil eyle. Alçak suratlarını, kararmış kalplerini bu ümmet önünde teşhir eyle.

YA RABBİ ! "Hüküm ancak Allah"ındır" hükmüne rıza göstermeyerek küfür meclislerinde kanun yapanların, münafıkça Müslümanlara yaklaşmalarından Müslümanları koru. Hakkı hak bilip ona tabi olanlardan, batılı batıl bilip ondan kaçınan kulların zümresine sen bizleri ilhak eyle.

YA RABBİ ! Günahlarımızı bağışla, zalimlere fırsat verme, dertlilere deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlara eda gücü nasip eyle. Üzüntülü olanların üzüntülerini sevince tebdil eyle.

YA RABBİ ! İslam düşmanlarının modern tuzakları günümüzde demokrasi, laiklik ve cumhuriyettir. Bunların ortadan kalkması, tamamen silinmesi için bize güç ve kuvvet ver. Gerçek güç gerçek kuvvet sendedir. Senin katından bir kuvvet olmadan biz aciz kulların hiç bir şey yapamaz. Bu yolda bize sabır, sebat ve kuvvet ihsan eyle ki, zalimlerin ellerini kıralım.

YA RABBİ ! Duaları işiten, kalplerimizden geçenleri bilen sensin. Sen bizlere acı, merhamet et. Bizlere ancak sen yardım edersin. Yardımını, rahmetini üzerimizden eksik etme.

YA RABBİ ! İslam"ı sahabeler gibi anlayıp onlar gibi hareket eden, canını, malını senin uğruna feda edebilen kullarının zümresine sen bizleri ilhak eyle. Bizlere ölümlerin en şereflisi olan şahadeti nasip et. İslam davamızı muzaffer eyle. Kalplerimizi ak, amellerimizi sahih kıl.

YA RABBİ ! Dünyaya hidayet olacak Hilafet Devleti’ni kurmayı bizlere nasip eyle. İşte o zaman bizim kederlerimiz, sevince ve mutluluğa dönüşecektir. Çünkü küfrün egemen olduğu İslam nizamının hayatta bulunmadığı İslam alêminin kan ağladığı bir ortamda Müslüman’ın göz yaşı dinebilir mi, kahkaha ile gülebilir mi, rahatça yatağında uyuyabilir mi? Ya Rabbi!!!

A M İ N
__________________

Akin Burak Ofline   Alıntı ile Cevapla