Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2009, 17:06   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Maradona'nın Derdi Kiloları

Click the image to open in full size.
2010 Dünya Kupası Elemeleri'nde arka arkaya aldığı yenilgilerle büyük şok yaşayan Arjantin Milli Takımı'nda eleştirilerin hedefinde olan teknik direktör Diego Maradona'nın İtalya'daki bir zayıflama kliniğinde tedavi gördüğü bildirildi.
Aşırı kilolarıyla dikkat çeken Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Diego Maradona, İtalya'daki bir klinikte tedavi görüyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Maradona'nın özel doktoru Alfredo Cahe, "Maradona İtalya'nın kuzeyindeki bir SPA'da (şifalı sularla tedavi yapılan merkez) fazla kilolarından kurtulmak için tedavi görüyor. Maradona burada yaklaşık 5 kilo verecek. Sağlık durumu çoğu insanın düşündüğünden daha iyi" dedi.
Bu arada haftalardır Maradona'yı yerden yere vuran Arjantin basını da 48 yaşındaki teknik adamın bu kritik süreçte İtalya'ya zayıflamak için gitmesini eleştiri konusu yaptı.
Çarşamba günü Paraguay'a 1-0 yenilen Arjantin 2010 Güney Afrika Dünya Kupası Finalleri yolunda büyük darbe almıştı. 10 takımın yer aldığı Güney Amerika Grubu'nda 5. sıraya gerileyen Arjantin, grupta işini zora sokmuştu.
Bu arada Arjantin Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Maradona'nın yerine geçici olarak Carlos Bilardo'nun görev yapacağı ifade edildi. Şu anda milli takımda Maradona'nın yardımcılığını yapan Bilardo, 1986 yılında Arjantin'i dünya şampiyonluğuna taşımıştı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla