Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2009, 16:45   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bacaklarımız Çok Yordundu

Avrupa Şampiyonası klasman maçında Fransa’ya yenilen A Milli Takım’da, Baş Antrenör Bogdan Tanjevic, FIBA’nın yoğun maç programından şikayet etti.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bogdan Tanjevic, ”İlk 15 dakika iyi oynadık, ancak sonra oyundan düştük. FIBA’nın maç programını anlamak mümkün değil. Final günü 24 saat içinde iki maç yapıyoruz. Bu süreçte takımı hazırlamak, motive etmek çok zor. Zaten yorgunluğumuz sahada gözüktü. FIBA’nın bu konuya ve sahadaki oyuncu sayısına bir çözüm bulması gerekiyor. Futbolda takımlar şampiyonaya kalabalık bir kadroyla giderken biz 12 kişiyle gidiyoruz. Bu da bir sakatlık olunca sorunu ortaya koyuyor. Ersan ve Ender sakattı. Onları oynatamadık. Bir de yorgunluğumuz ortaya çıkınca, mücadele edemedik” diye konuştu.
Tanjevic, maçın kritik anlarında mola almadığı şeklinde yöneltilen eleştirilere yanıt verirken, ”Bana göre oyunda değiştirecek çok ciddi bir şey yoktu. Zaten bacaklarımız çok yorgundu ve bu da alan savunmasını istediğimiz gibi yapamamamıza neden oldu. Onun dışında taktiksel olarak bir değişim bana göre gerekmiyordu” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, basın toplantısında yer alan milli oyuncu Kerem Tunçeri ise Yunanistan karşılaşmasının hemen ardından böyle bir mücadeleye çıkmanın kendilerini çok etkilediğini vurgulayarak, ”Çok zor bir maçtı. Yunanistan sonrasında böyle bir maça çıkmak bizi çok yordu. 15 dakika iyi oynadıktan sonra dakika dakika oyundan düştük. Alan savunmamıza karşı çok iyi üçlükler attılar. Kondisyonumuz bu maça yetmedi. Biz savaşmaya devam ediyoruz. Mücadele etmeyi sürdürüyoruz” dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla