Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2009, 22:20   #1
omen
 
omen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hala umudum var diyebiliyor musunuz?

6. Hafta 1 galibiyet 2 mağlubiyet 3 beraberlik
atılan 3 tane gol yenilen 5 gol puan sadece 5

Denizli istemeye istemeye yeniden sözleşme imzaladı çünkü başarısız olacağını biliyordu. Çünkü mevcut kadro avrupa için hiç yeterli değildi lig için de yeterli değildi aslında.

Saçma sapan transferler yapıldı. İşi bitmiş perişan haldeki Nihata 15 milyon euro ödendi. Fink gibi geçen yıl küme düşmemeye oynayan E.F.tan transfer edildi. İ.Köybaşına 6.5 milyon euro veriliyor adam yedek. Tabataya 8 milyon euro 3 maç oldu şimdi 8 bin euroya satsan G.antep bile geri almaz. Evet 3 futbolcu için ödenen rakam 29.5 milyon euro yani 60 trilyona malolan 3 tane adam. Bu parayla avrupadan 2 tane üst düzey oyuncu alınırdı oysa.

İ.Kaşı bedava bırak sonra 1.200 milyona kirala ve perişanları oynasın

Nobre gibi futbolculuğu bile tartışılır şansa gol atabilen biriyle yeniden sözleşme imzalıyordsun ve 2.5 milyon euro da ona veriyorsun üstüne utanmadan 1 milyon euroda imza parası istiyor günlerce seni peşinde koşturuyor nazlana nazlana imza atıyor ve sen bu adama kaptanlık pazubandını veriyorsun.

Boboyu satıyorum satıyorum satıyorum saaattttttt... gibi adeta açıkartırmaya sundun ve ne satabildin ne de bizim futbolcumuzsun diyebildin. Denizlide attı sol tarafa yeni yerin burası kardeş işine gelirse dedi.

Sabır, destek, şu bu dedi durdu bazıları. Nihat 3 hafta 5 hafta, nobre bi tane atarsam sezonu 70 golle bitircem, tabata sadece Tvde izleyebileceği M.United ile sahada karşılaşacağını düşündüğünde kendini kaybetti.

Benim umudum yok sizin hala varsa bilmiyorum.

Ama BEŞİKTAŞIMI çok seviyorum....
omen Ofline   Alıntı ile Cevapla