Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2009, 12:27   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şeytana Uy Ozaman !

Click the image to open in full size.

" ŞEYTAN DİYORKİ , BIRAK GİT ! "

"Sezon başında Roma gibi bir takımdan teklif aldım ama ülkemi yarı yolda bırakmamak için kabul etmedim" diyen Fatih hocanın Afrika'ya gidemezsek görevi bırakacağı belirlendi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Bosna'dan alınan 1-1'lik beraberlikle 2010 Dünya Kupası Finalleri'ne katılma hakkını mucizelere bırakan A Milli Takım'da büyük bir şok yaşanıyor... Teknik Direktör Fatih Terim'in maçtan sonra yardımcılarıyla bir araya geldiği ve "Şeytan diyor ki bırak git... Ben sezon başında ülkemi yarı yolda bırakmamak için Roma'dan gelen teklifi kabul etmedim. Ama şimdi bütün faturayı bize kesecekler... Artık bu tür olaylardan sıkıldım" dediği öğrenildi.

İSTİFA ETME HOCAM!

Fatih hocanın konuşmalarından Futbol Federasyonu yetkililerinin de haberdar olduğu ve Terim'den kesinlikle istifa etmemesini istedikleri ifade edildi... Özgener'in Fatih Terim'e, "Afrika'ya gitsek de gitmesek de 2012'ye kadar beraberiz" dediği ifade edildi. Ancak tecrübeli hocanın 2010 umutlarının tamamen bitmesi durumunda Belçika ve Ermenistan karşılaşmalarından sonra görevinden ayrılacağı belirlendi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla