Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2009, 18:20   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
KVP Ana Haberde

Büyük heyecanın başladığı dün akşam, Star TV Ana Haber bülteninde Uğur Dündar'ın canlı yayındaki konukları Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin oyuncuları Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Musa Uzunlar ve Hatice Şendil oldu. İşte efsane dizinin ve gündemdeki konuların konuşulduğu çok keyifli sohbetten satır başları...

MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİClick the image to open in full size.
Uğur Dündar, aylardır ülke gündemini meşgul eden Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili Necati Şaşmaz'ın ne düşündüğünü sordu. Şaşmaz, "Tabii ki kötü bir şey. Allah kimsenin başına evlat acısı vermesin. İki taraf için de tabii. O da bir evlat acısı. Suç, dünyanın her tarafında var. Allah insanların ailelerinden uzak tutsun diyebilirim sadece" dedi.

TÜRKİYE'NİN GERÇEKLERİ

Ülke gerçekleri ile örtüşen ve yaşanan konuların dizinin içinde yer alacağını anlatan Necati Şaşmaz, dengeli ve zamanında, yerinde yapmanın en güzeli olduğunu belirtti. Şaşmaz, senaristlerin kutuplaşmaya hizmet etmeden güncel konuları diziye taşıdıkları vurgusunda bulundu.

SENARİSTLERE KUTLAMA

Necati Şaşmaz, kardeşi Raci Şaşmaz'ın da yer aldığı Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan'dan oluşan 3 kişilik senaryo grubunun çok zorlu ve başarılı bir iş çıkarttıklarını belirterek, onlara teşekkür etti. Dizide 40'a yakın karakter ve mekan bulunduğunu ifade eden Necati Şaşmaz, her hafta bir sinema filmi çektikleri değerlendirmesini yaptı.

DÜNDAR'A İLTİFAT

Diziye yeni erkek karakterlerin dahil olacağını belirten Necati Şaşmaz, 'Yakışıklı' isimli bir karakterden bahsederken Dündar'a dönerek, "Sizin kadar olmasa da..." diye konuştu. Bu iltifat karşısında kahkaha atan Dündar, "Estağfurullah, şimdi mahcup olurum" dedi.

KEVIN COSTNER'A GÖNDERME

Amerikalı aktör Kevin Costner'ın hükümetin demokratik açılımına tam destek verdiğini belirten Uğur Dündar, Musa Uzunlar'a Costner'ın bu konu ile ilgili görüş açıklamasını nasıl bulduğunu sordu. Uzunlar, olayı Costner'ın bir süre önce 1 milyon dolar alarak rol aldığı THY reklamlarına getirerek, şöyle devam etti:

"Kevin Costner'ın Türk Hava Yolları reklamları sonrasında Türkiye ile bayağı ilgilendiği ortada. (Dündar: Biraz duygusal ya...) Kendisinin bu yaklaşımını takdirle karşılıyorum. Aynı zamanda kendisinin bir Kurtlar Vadisi hayranı olduğunu düşünüyorum (Dündar, kahkaha atıyor). Eğer herhangi bir rol olursa seve seve oynayacağı konusunda fikirlerim var, bana söylenen. Karşılıklı oynamak büyük zevk olur."

Necati Şaşmaz da konuya bir espriyle katıldı: "Costner'ı Kurtlar Vadisi Gladio filminin galasına çağırabiliriz."

NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİLİYOR?

Musa Uzunlar, Dündar'ın, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin bu kadar çok sevilmesinin sebebi konusundaki sorusu üzerine, "Sanırım ülkenin gerçeklerine çok yakın konularını işlediği için halk çok yakından ilgileniyor. Ülke gerçekleri ile ilgili bir şeyler görmek onları heyecanlandırıyor. Hatta bazen haberlerin bile önüne geçebiliyor onlar için. Bunun çok etkili olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

İŞSİZ GENÇLERE ÇARE

Uğur Dündar, Türkiye'de işsizliğin en çok genç kesimde fazla olduğu hatırlatmasını yaptıktan sonra Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin gençler üzerinde nasıl bir etki yarattığı konusunda Gürkan Uygun'un değerlendirmesini sordu.

Gürkan Uygun, "Ancak haftada iki saatlerini meşgul edebilir. İki saat boyunca diziye takılabilirler. Ama onun dışında belki burada iş senaristlere kalıyor. Yeni üretecekleri iş kolları ile etkileyebilirler gençleri. Çünkü gençler fazlasıyla takip ediyorlar Kurtlar Vadisi'ni. Belki oradan çıkartabilecekleri şeylerle bir iş sahibi olabilirler. Çünkü sonuçta bu çok büyük bir yara ve gittikçe de büyüyor bu kriz döneminde de... Ümit ediyoruz daha iyi olur tabii ki" diye konuştu.

DİZİDEKİ KADIN KARAKTERLER

Uğur Dündar, dizide Polat Alemdar'ın eşi Ebru'yu canlandıran Hatice Şendil'e kadın karakterlerin az olması sebebiyle sette yalnızlık çekip çekmediğini sordu. Şendil, dizide kadın karakter sayısının az olduğu değerlendirmesine katılmadığını vurguladı ve "Kadın karakterlerimiz az değil" dedi. Necati Şaşmaz da diziye yeni kadın karakterlerin gelebileceğini anlattı. (Televizyon Gazetesi)
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla