Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2009, 20:07   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Röportaj ; dygsm (Duygu)

Röportaj Bölümümüzün Bu Haftaki Konuğu ; dygsm iyi seyirler

Click the image to open in full size.



* öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim duygu

rica ederim ... ben teşekkür ederim



* benim içinde güzel ve önemli bir röportaj olacak.Mehmet'ten sonra röportaj yaptığım 2. kişisin. Kendini biraz tanıtırmısın? Kimdir dygsm?

duygu 22 Nisan 1990 İstanbul doğumlu , bu sene inşallah üniversite öğrencisi olacak , insanları seven , söyleyeceklerini pat diye söyleyen genelde sevimli ama sinirlendiğinde çekilmez birisidir



* Açık sözlüsün galiba? ; )

evet genelde öyleyim. bi şeye kızdıysam yada rahatsız olduysam bunu tamamıyla dile getiriyorum içimden geçtiği gibi. Bazen bela oluyor ama genelde bu özelliğimi seviyorum : )



* ''sinirlendiğinde çekilmez birisidir'' dedin az önce.Sinirlendiğinde seni çekilmez yapan ne?

örneğin birisiyle tartıştığımda kıyameti kopartmak yerine sessiz kalmayı seçiyorum ve beklediğim özür gelmediği sürece asla konuşmam arkadaşlarım bu huyumdan nefret ederler



* peki boş vakitlerde ne yaparsın? Sosyal faaliyetlerin varmı? Varsa nelerdir?

Boş vakitlerimde müzik dinlemem kitap filanda okumam daha çok çıkıp gezerim arkadaşlarımla buluşurum her bayan gibi alışveriş yaparım Çok sosyal faaliyetim yoktur aslında vakit bulduğumuz zaman babamla maçlara gideriz sanırım en sevdiğim sosyal faaliyet bu =)



* Öğrenci olarak kendini tanıtırmısın duygu?

lisedeyken derslerim iyiydi aslında ama her öğrenci gibi okuldan pek hoşlanmazdım biyoloji öğretmenim Bursasporluydu onunla hep kavga ederdik genel anlamda okula arkadaşlarıyla iyi vakit geçirmek için giden öğrenciler vardır ya ben onlardandım , derslerime çalışırdım iyi bir öğenciydim ama hiç bir zaman ilk önceliği derslerime vermedim . Öncelik hep arkadaşlarımla eğlenmekti



* Biyoloji öğretmenine çok içten sevgilerimi yolluyorum . Okulda anladığım kadarıyla sosyal ortamı geniş olan biriydin.Peki sevilen-popülaritesi yüksek olan birimiydin?

Okulun en popüler öğrencilerindendim diyemem ama kendi arkadaş çevrem içerisinde sevilen biriydim. Mesela 10-15 tane arkadaşım yoktu belki ama 5-6 tane dostum vardı. Dostluk çok başka bişey bence.



* Peki şu anki eğitim sistemi hakkında ne düşünüyorsun?

şu andaki eğitim sisteminden nefret ediyorum gencecik insanların önünü tıkamaya çalışan yobaz insanlardan nefret ediyorum. Zaten sistemimiz elemeye yönelik bir sistem öğrenci kazanmaya değil öğrenci elemeye çalışıyorlar. bu sistemi yapan inşallah bi gün elime geçer



* Müzik ruhun nasıldır? Ne tür müzikten hoşlanırsın-dinlersin?

Müzik dinlemeyi severim. Daha çok R&B müzik dinlerim ama belli bi müzik tarzına bağlı kalmam bi şarkıyı beğendiysem dinlemem için yeterlidir arabesk olmuş pop olmuş rock olmuş farketmez. Şu sıralar biraz metale merak sardım arkadaş çevrem sayesinde



·* şimdi sıradışı bölümümüze geçiyoruz.Bu bölüm kısa soru ve cevap şeklinde olacak

sor bakalım


------------------------------------------------------------------------------------------------------

a) Satrançta her taş bir insanı simgelese, siz hangisi olurdunuz?

kale

b) Hayatınızda `Asla yapmam` deyip de yapmak zorunda kaldığınız bir şey oldu mu?

olmuştur mutlaka ama hatırlamıyorum : )

c) En sevdiğin ve anlamlı bulduğun söz?ve neden?

"Sabır acıdır , ancak meyvesi tatlıdır." bu sanırım bi çin atasözü bu sözü çok seviyorum çünkü; hayatımızın her bölümünde sabretmemiz gereken şeyler oluyor. O zaman bana güç veriyor .

d) Bugüne Kadar yaşadıklarından çıkardığın Ders Nedir?

Hiç kimseye hakettiğinden fazla değer vermemek.

e) Asla unutmayacağın şey nedir?

Genel olarak söylemem gerekirse bana yapılan kötü şeyleri hiç unutmam. Kin tutan bi insan değilimdir kolay affederim ama o yapılan kötülük hep bi şekilde aklımda durur.

f) Özel bir güce sahip olma şansın var.Ne isterdin?

İstediğim zaman görünmez olabilmek isterdim.

g) Hayatta En Zayıf Noktan Nedir ?

Beşiktaş'ım. Ona söylenen olumsuz şeyler beni çok rahatsız eder.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Cevapların için teşekkürler. Peki BeşiktaşForum ile tanışman nasıl oldu?

ingilizce dersinde sunum yapmak için ödev verilmişti bize bende takımımı tanıtmak istedim . Ödevim için resim ararken beşiktaşforumlşa tanıştım . O zamandan beri ayrılamıyorum . Hayatımda başıma gelen en güzel şeylerden biridir bu forum : )



* Yanlış bilmiyorsam sen Besiktashaber.net'te de makale yazıyordun.Bu konu hakkında söylemek istediğin birşey varmı?

Evet teşekkür ediyorum bu soru için Beşiktaşhaberde makale yazdığımız bi grup var. Elimizden geldiğince, dilimizin döndüğünce yazıyoruz birşeyler. Özellikle gruptaki arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bana destek oldukları için. Birbirinin açığını kapatan birbirine destek olan çok iyi bi grubumuz var. Umarım dahada güzel yerlere gelicez hepberaber : )



* Rica ederim. Beşiktaş' a geçersek, nedir Beşiktaş? Senin için ne anlam ifade ediyor?

Nasıl anlatılır bilmiyorum ama... Beşiktaş benim için hayatın ta kendisi aslında. Beşiktaşlı olmak sanırım hayata karşı attığım tek gol Beşiktaş benim kalbim. O olmazsa yaşayamam sanırım. Nefes alıyorsam en önemli sebebidir Beşiktaş : )



* Beşiktaş'ın şu anki durumu ve önümüzdeki CSKA maçı hakkında ne düşünüyorsun? Beklentilerin nelerdir?

Şu anda kötü bir dönemden geçiyoruz. Taraftarlarımızın bir kısmı olumsuz düşünceler içinde. Ama ben çokta olumsuz olmak istemiyorum. Bakıldığı zaman kötü oynadığımızda söylenemez. Çok fazla gol sıkıntısı çekiyoruz bunu çözebilirsek herşey güzel olacaktır bence. CSKA maçı aslında keskin bi viraj gibi özellikle şampiyonlar ligi için kazanabilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. Bizim desteğimizle takımımız bu zor dönemi atlatacak inşallah.



* Röportajda sona doğru yaklaşırken forumda tanıdığım en koyu Delgado'cusun.Bu konu hakkında söylemek istediğin birşey var mı?

Konu delgado olunca çok fazla konuşabilirim aslında ama sizin için kısaca anlatayım. Çok sıkı bir Delgado hayranıyım hem oyuncu olarak hem kişisel olarak Delgadonun son dönemde çok iyi bir oyun çıkaramadığının farkındayım ama yerine daha iyi birisi gelmediği sürece gitmesine tamamen karşıyım. Burdan yönetime sesleniyorum göndermeyin Delgado'mu Gözümün önünde dursun



* Tüm yorumların için teşekkür ederim duygu.Son olarak eklemek istediğin bir şey var mı?

Ben teşekkür ederim ropörtaj için. Çok keyifliydi. Son olarak forumdaki arkadaşlara bişeyler söyleyeyim. Beşiktaşforum olarak biz bir aileyiz. Ropörtajı okuyan herlesede zaman ayırdıkları için teşekkür ederim. Umarım herkes; sağlıkla , huzurla, Beşiktaşla ve Beşiktaşfrumla kalır =)



* Teşekkür ederim. Hayatında başarılar diliyorum

ben teşekkür ederimmm ...
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla