Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2009, 22:07   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
GS 'Es'emedi:1-1

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, 1-1'lik skorla sona eren Eskişehirspor maçının ardından "Gol attık ve sonra bir gol yedik. İkinci golü bulamadık. Takımımız elinden gelnin en iyisini yapmaya çalıştı. İkinci golü bulmak için çok mücadele ettik ama ne yazık ki bulamadık.
Maçın geneline baktığımızda iyi mücadele ettik ama gol yedikten sonra oyun disiplininden koptuk. Disiplini kaybettik. Genelde uzun toplarla çıkmaya çalıştık ve olmadı" şeklinde konuştu.
Hollandalı çalıştırıcı, 1-1'lik beraberliğin kendileri için bir test olacağını belirtirken; "Bu bizim için bir test olacak. Her şey iyi giderken sıkıntı yok. Şimdi ise berabere kaldık. Sıkı çalışmaya devam etmeliyiz" dedi.
Rijkaard, Caner varken sol bekte Uğur'u denemesiyle ilgili, "Uğur da bizim önemli bir futbolcumuz. Antrenmanlarda çok çalışıyor. Rakibini hızlı oyuncular vardı. O yüzden kendisini tercih ettim" şeklinde konuştu.
Teknik adam, "Çok iyi mücadele ettik o yüzden bu maçın sonucuna şaşırmadım. Lig devam ediyor. Önümüzde çok önemli maçlar var. Çalışmaya devam etmeliyiz" diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla