Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2009, 13:22   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sen Kimsin ? Müthiş Yazı Mutlaka Okuyun !

Sen kimsin Bobo?..
-Ben Brezilyalıyım.. Nerede yaşamaktasın?..
- Türkiye'de... İstanbul'da! Mesleğin ne?
- Profesyonel futbolcuyum. Hangi kulüpte?
- Beşiktaş'ta... Ooooooo... Türkiye'nin en güzide kulübünde, dünyanın ambiansı en güzel şehrinde... Ve de taraftarın en ateşli, en vefalı kulübünde çok şanslısın doğrusu!
- Evet tüm bunlar doğru... Ancak ne varki sıkıntılarım var.. Birini söyle bakalım!..
- Mesleğim ve teknik direktörümle ilgili... Önceleri bana mavi boncuk dağıtıyordu. Son zamanlarda ise maviyi bırakın boncuk bile vermiyor. Bir hafta varım, bir hafta yokum. Benim de kafam yok oldu!
- Düşünelim... Sen kimsin Nihat?
- Ben Türküm... Beşiktaş'ın çocuğuyum. Burada doğdum, dünyanın en güzel kulübünde futbolla tanıştım ve burada Nihat Kahveci oldum. Ekmeğimi hâlâ burada yiyorum. Ülkemi her zaman başarıyla temsil ettim. Bundan da gurur duyuyorum. İspanya'da boğaları dize getirdim, efsane oldum, tıpkı Beşiktaş'ta olduğu gibi... Peki şimdi ne yapıyorsun?
- Hiçbir şey... Sadece yeniden var olmaya çalışıyorum. O zaman bekliyoruz Nihat... Sen içimizden birisin, heyecanla bekliyoruz!

Kimliğinizi haykırın
Sen kimsin Serdar Özkan?..
- Ben Türküm... Bu vatana ve takımım Beşiktaş'a hizmet için varım. Örnek bir birey için varım. Tarih sayfalarına girmek için varım. Ben Beşiktaş'ın alt yapısından gelen, örf, adet ve gelenekleri ile büyümüş bir futbolcuyum. Ben Baba Hakkı gibi unutulmazlar arasında yer almak istiyorum. Sen kimsin Ernst?
- Ben Alman panzeriyim... Ben gerçek bir profesyonelim. Ben futbolun kişiliğiyim. Ben futbolun karakteriyim. Ben futbol işçisiyim, patronu değilim. Ben Boğaz'a ve Türk insanına aşığım. Bunun için bu ülkedeyim. Sen Kimsin Rüştü?
- Ben futbolcunun kralıyım... Ben bir markayım... Ben tarihim, ben Türküm, ben idolüm... Ben Beşiktaş'ım, herkesin sevgilisiyim!. Biliyoruz Rüştü... Biz senin kim olduğunu çok çok iyi biliyoruz. Ve sana da saygı duyuyoruz. Evet Tello'yu da biliyoruz. Nobre'yi de. Holosko'yu da, İbrahim Toroman'ı da, bıyıkları yeni terleyen İsmail'i de... Hırsıyla kaleleri yıkacak İbrahim Üzülmez'i de... Yüce Beşiktaş'ın asil forması hepinize kısmet oldu. Beşiktaşlı tüm oyuncuları biliyoruz. Bugün bırakın taktiği, sizler çıkın CSKA Moskova karşısında kimliğinizi ve futbol kişiliğinizi haykırın...

Adnan Aybaba
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla