Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2009, 12:24   #24
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Neler Oluyor ?

Beşiktaş, Denizlispor'u yendi ancak tartışmalar bitmedi Maçın ardından camia, bazı sorulara net cevaplar arıyor

***

Neler oluyor?

Beşiktaş, Denizlispor'u yendi ancak tartışmalar bitmedi Maçın ardından camia, bazı sorulara net cevaplar arıyor.

Beşiktaş, Denizli engelini tek golle de olsa geçerken, İnönü Stadı'nda yaşanan olaylar kafalarda soru işaretleri bıraktı. İşte cevap bekleyen sorular.

1- Maçın başında şeref tribününün önünde "Sayın Demirören yeter artık, lütfen istifa!" diye pankart açılınca numaralıdan bir grup taraftar organize bir şekilde o grubu dağıttı. Kapalıda Click the image to open in full size.
bir grup "Demirören istifa" diyen taraftarlara toplu halde saldırarak, gerginlik yarattı. Bu müdahaleleri kim ve ne için yaptırdı?

Koruma tezatlığı
2- Demirören, Kurtköy'den çıkarken "Dışarıda taraftar var" diyenlere, "Kendi taraftarımdan çekinecek değilim" diyerek arabasına ilerliyor. Bu durum başkanı sevenlerce doğru bir davranış olarak niteleniyor. Ama Demirören "Kendi taraftarım" dedikleri için ne diye Kurtlar Vadisi tiplemelerini andıran kişilerle kendisini koruma ihtiyacı hissediyor. Hem de Beşiktaş'ın kendi özel güvenlik elemanları varken.

Engellemeye çalıştı
3- Sponsorlara ve sözleşmelere uyulmayarak verilmesi gereken biletler Denizli maçında verilmedi. Numaralı ve birçok tribünde kombine dışı bilet satışı ise yapılmadı. Böylelikle taraftarın 'istifa' tepkisi engellenmeye çalışıldı ama buna rağmen bütün siyah-beyazlı taraftarların buna devam etmesi sonucunda başkan Demirören kendisine gösterilen tepkinin, taraftar psikolojisiyle yapıldığını da görmüş oldu.

Liderlik kavgası mı!
4- Denizlispor karşılaşmasında özellikle kapalı tribünde çok büyük hareketlilik yaşandı. Beşiktaş'ın kötü gidişinin ardından o bölümde amigoluk için bir liderlik kavgası yeniden mi başlatıldı? Bu noktada Alen Markaryan üzerine oyunlar mı oynanıyor? Yaşanan bu hareketlilikte siyah-beyazlı yöneticilerin payı var mı? Eğer var ise nasıl bir çözüm planlanıyor. Bu durum, kaosa daha fazla davetiye çıkarmaz mı?

Yöneticiler sıkıntılı

5- Demirören 5-6 yönetici arkadaşına tepki gösteriyor. Taraftarların sindirilemediğine vurgu yaparak, "Bu mu çalışmanız?" sözlerini, yöneticiler kaldırabilecekler mi? Yönetici Hakan Aksoy niye o ortamda Demirören'e "Amigolar kadar değerimiz yok" diyerek tepki gösterdi. Ve eski yönetici Erdal Acar'ın iddia ettiği gibi hangi yöneticiler başkana yumurta atıldıktan sonra taraftar liderleriyle görüştü? Bu doğru mu?

Denizli korunuyor
6-
Beşiktaş'ın başarısızlığında en önemli faktör olan Mustafa Denizli bir anda sütten çıkmış ak kaşık konumuna getirildi. Eleştirilerin Rüştü'ye ve başkana yönlendirilmesinde birilerinin payı var mı? Demirören'in çevresindeki bazı kişilerin ağzından "Rüştü için geldik hedefimiz başkan değildi" şeklindeki haberler bilinçli olarak mı yaptırıldı? En önemlisi Denizli'nin adı bu kaosta neden geçmiyor?
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline