Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2009, 09:20   #101
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çetin kararsız

Hikmet Çetin, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan adaylığı konusunda kesin konuşmayan Çetin, şu ifadeleri kullandı: Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, ben İstanbul'a gittiğimde ya da Sayın Süleyman Seba Ankara'ya geldiğinde mutlaka kendisiyle görüşürüz. Bu son görüşme de bu açıdan bakıldığında özel bir görüşme değildi. Rutin bir buluşmaydı. Sayın Süleyman Seba, benim başkan adayı olmamı çok istiyor, bu doğru. Hatta camia içinden de inanılmaz derecede talep olduğunu söyleyebilirim. Hem Sayın Süleyman Seba hem de başkan adayı olmamı isteyen değerli tüm Beşiktaşlılar'a teşekkür ederim. Onların görüşlerine çok saygı duyuyorum, ancak henüz bu konudaki net kararımı vermiş değilim...

'İstanbul'a gelince...'

"Konu Beşiktaş ise, şu an konuşmak istemiyorum" diyen Hikmet Çetin, "Şu an için susmayı tercih ederim. Çünkü Beşiktaş gerçek anlamda güç bir dönemden geçiyor. Sorunlar öyle göründüğü kadar değil... Aşılması gereken çok ve üstelik büyük sorunlar var. Şu an önemli olan kimin ya da kimlerin aday olacağı değil, Beşiktaş camiasının yeniden birlik-beraberlik halinde bir güç olması. Şu an önemli olan, bu sorunların elbirliğiyle nasıl aşılacağına karar verilmesi. Şu an önemli olan, Beşiktaş'a yeniden saygınlık kazandırılması... Ve tüm bunların nasıl yapılacağına hep birlikte karar verilmesi... İstanbul'a geldiğimde Beşiktaşlılar'la buluşacak ve bu konularda yapacağım görüşmelerden sonra kararımı vereceğim" ifadesini kullandı.

1 gün kaldı!

Eski Dışişleri Bakanı Hikmet Çetin, yarın İstanbul'a gelecek ve adaylık konusundaki son sözünü söyleyecek.

Hikmet Çetin'in durumu yarın netlik kazanıyor. Camiada büyük heyecan yaratan aday olacağı iddialarına olumlu yaklaşan Çetin, "Ancak bu kararı hemen veremem. Beşiktaş'ın önde gelenleriyle de görüşüp, son sözümü söyleyeceğim. Cuma günü İstanbul'a geleceğim ve görüşmelere başlayacağım" demişti. Alınan sonuçların ardından Yıldırım Demirören'i istifaya davet eden Beşiktaşlı taraftarlar da Hikmet Çetin ismine çok sıcak bakıyor ve Çetin'in aday olmasını istiyorlar. Hikmet Çetin ise tüm camianın desteğini alıp, güçlü bir şekilde adaylığını koymanın planlarını yapıyor.

Zafer Büyükavcı-Fanatik

__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline