Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2009, 09:30   #107
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sergen Yalçın'a Küfür Ettiler

Click the image to open in full size.
TFF A2 Ligi`nde Beşiktaş`ı konuk eden Bursaspor, rakibine 3-1 yenilirken, taraftarlar Sergen Yalçın`a başta olmak üzere rakibine küfürler savurdu.

Beşiktaş`ın attığı gollerden sonra küfürlü tepki veren ve Sergen Yalçın`a maç sonunda da küfür eden Bursasporlu taraftarların bu görüntüsü hoş karşılanmadı.

Beşiktaş A2 takımı antrenörü Sergen Yalçın bu durum karşısında şunları söyledi: "Zorlu bir deplasman olacağını biliyorduk. Bursaspor takımı mücadele eden, hırslı ve agresif bir ekip. Kazandığımız için mutluyuz. Bizim için bir skor oldu. Ancak Bursaspor taraftarlarının bu kadar agresif davranmasını anlayamadım. Bana ve futbolcularımıza ağır küfürler edilmesini taraftarlara yakıştıramadım. Bağıran 4 - 5 tane taraftarı da Bursaspor taraftarı olarak nitelendirmek de yanlış olur. Ancak burada top oynayan çocuklara ana-avrat küfür etmek, hoş olmayan bir olay. Galibiyetin sevincini burada yaşayamadık. İstemediğimiz olaylar oldu. Keşke onlar kazansaydı da küfür olmasaydı. Kazandığımız galibiyetin bir anlamı olmadı"

Sergen, maçın değerlendirmesini ise şöyle yaptı: "Bursaspor güçlü bir ekip. İlk yarıda da güzel bir organizasyonla golü buldular. Ancak bizim takımımız fizik olarak daha iyi olduğu için oyunun ilerleyen bölümlerinde maça hakim oldu. Sonuç olarak da maçı galibiyetle tamamladık"

Hürriyet

__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline