Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2009, 13:25   #109
palaaa
 
palaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte muhalefetin projeleri


İşte muhalefetin projeleri

Beşiktaş anonim bir şirket olduğu için yönetim, profesyonellerin eline bırakılacak.Beşiktaşımız'da CSKA Moskova ve Denizlispor maçları sonrası yaşanan üzücü olaylar Siyah-Beyazlı kulübün başkanlık makamını fazlasıyla yıprattı.

Başkanımız Yıldırım Demirören'in 5 yıllık icraatlarını beğenmeyen taraftarlar önce yumurtalı ve tekmeli, sonra da sözlü saldırıda bulundu. Ocak 2010'da gerçekleştirilecek kongreye az bir süre kalmasına karşın tribünlerin şimdiden bölünmüş olması, camianın önde gelenlerini de rahatsız etti. Kongrede Yıldırım Demirören'e rakip olması beklenen Murat Aksu ve Hikmet Çetin gibi önemli isimler, geniş kitlelerden büyük destek görüyor.

Murat Aksu'nun, aday olması halinde Hikmet Çetin'i desteklemeye hazır olduğu öğrenilirken Çetin'in kararsız kaldığı belirtiliyor. Başkan adaylığı konusunda Murat Aksu'nun öncelikli olduğu ortaya çıkarken muhalefet kanadının Yıldırım Demirören'in karşısına getireceği projeler neredeyse hazır gibi. Muhalefet, öncelikle tribünde oluşan ayrılığın önüne geçecek. Bunun için öncelikle stat projesi devreye sokularak yeni stat bir an önce bitirilecek. Stadın her bir tribünü için sponsor bulunacak ve bedava bilet dağıtım olayı ortadan kalkacak. Böylece taraftar profili elit bir seviyeye çekilerek gelirler artırılacak.

GÜÇLÜ PROJELER BELİRLENDİ

Beşiktaş anonim bir şirket olduğu için yönetim, profesyonellerin eline bırakılacak. Hem futbolun hem de şirketin başında deneyimli idareciler yer alacak. Futbolda teknik adam dışında bir CEO görev yapacak. Transferler dahil takımla ilgili tüm sorumluluğu bu ekip üstlenecek. Günü birlik gelişmeler üzerine politika üretilmeyecek. Uzun vadeli projeler hazırlanacak. Özellikle altyapıdan oyuncu çıkarma konusuna zaman ve kaynak ayrılacak. Borçlanma konusunda planlama yapılacak. 200 milyon TL'yi bulan borçlar bir ödeme planı ile küçültülecek. Transferde ise her sezon onlarca futbolcu almak yerine kaliteli üç dört isimle kadro takviye edilecek. Beşiktaş ürünleri geliştirilerek taraftara daha iyi ve kaliteli malzeme sunulacak. Siyah-Beyazlıların bunları temin etmesi kolaylaştırılacak. Taraftar profili belirlenerek ürün projesi geliştirilecek. Kongre üyeleriyle ilgili çalışma yapılacak. Aidatlarını ödemeyenler ve yükümlülüklerini yerine getirmeyenlerle ilgili işlem yapılacak. Nitelikli kongre üyesi kazandırma konusunda inceleme başlatılarak G.Saraylı ve F.Bahçeli olduğu iddia edilen üyeler kulüpten ayıklanacak.
Kaynak: Zaman
__________________
YÖNETİM İSTİFA...
palaaa Ofline