Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2009, 18:05   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Hakemler hakkımızı çalmasın"

"Hakemler hakkımızı çalmasın"

Kocaelispor Teknik Direktörü Cihat Arslan, futbolcularının Kocaelispor formasını hakkıyla taşıdığını, bugünkü galibiyetin de mimarı olduklarını söyledi. Arslan, maçın ardından yaptığı açıklamada, bu sezon Kocaelispor'un tüm maçlarının zor geçeceğini tahmin ettiklerini, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının da bunlardan biri olduğunu belirtti. Oynadıkları futbolun her maç daha da kaliteli hale geldiğini ifade eden Arslan, ''Genç çocuklar her maç üzerine koymaya, bu ligin oyuncusu oymaya başladılar. Bunun gelişi geçmiş haftalardan belliydi. Takım, takım gibi oynamaya başlamıştı, ruhları da takım gibiydi artık. Şehir, taraftar bu çocukların arkasındaydı, onlara inanmışlardı. Bu inanmışlığın sahada bir mükafatı oldu. Bu yönden, futbolcularım adına çok mutluyum, gerçekten zor şartlar altında, çok büyük fedakarlıkla formayı aldılar. Formayı hakkıyla taşıyan bu çocuklar bugünkü galibiyetin de mimarıdırlar'' dedi.
Galibiyetin kendilerine sorumluluk yüklediğini ifade eden Arslan, şöyle devam etti:
''Bu galibiyet bizim için belki de lige yeni bir başlangıçtır. Temennim galibiyetlerin devam etmesi ve bu çocukların Türk futbolunda hak ettiği yerlere gelebilmesidir. Kocaelispor bu çırpınışlarıyla bazı duyarlı çevrelere mesajlar veriyor. Bu da birlik ve bütünlük adına güzel bir mesajdır diye düşünüyorum. Futbolcularım elinden gelen her şeyi yapmıştır, inşallah şehrin ileri gelenleri bu çocukların arkasında destek olmaya devam ederler.''

"HAKEMLER HAKKIMIZI ÇALMASIN"
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral ise 5. dakikada bir penaltılarının verilmediğini, bunun maçın kader anı olduğunu belirtti.
Bir önceki maçta da ''hakem faciası'' ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Süral, hakem Mustafa İlker Coşkun'un verdiği kararları eleştirerek, ''Bu hafta da bir penaltımız verilmedi. Onun için üzgünüz. Lütfen hakemler de biraz adaletli olsunlar, hakkımızı çalmasınlar'' diye konuştu.
Hakemin her pozisyonda sarı kart göstererek futbolcularını oyundan düşürdüğünü de iddia eden Süral, ''Onun için mağlup duruma düştük. Kocaelispor'u kutluyorum'' dedi.


11.10.2009
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla