Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2009, 21:18   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yazıcı tekme tokat girdi!

Yazıcı tekme tokat girdi!

Büyük rezalet! Olay! Spor Yazarı Erhan Telli'nin bugün çalıştığı gazetede, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'ya dayandırılarak verdiği, "Fatih Terim istifa etmedi. Bunu Özgener duyurdu" şeklindeki haber, spor yazarına çirkin bir saldırıya neden oldu.
Bursa Atatürk Stadı'nda saat 18.00'de Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in basın toplantısının ardından stadı terk etmek üzere olan Erhan Telli, otele yürürken saldırıya uğradığını belirterek şunları söyledi:
"Tam taksiye binecektim ki, peşimden bir kız koşup kolumdan tuttu ve 'Başkanım sizinle görüşecek bir dakika bekleyin' dedi. Bunun üzerine Başkan İbrahim Yazıcı geldi ve bende kendisine 'Merhaba sayın başkanım' dedim. Yazıcı, 'Erhan Telli senmisin?' dedikten sonra, suratıma bir tokat attı ve daha sonra bir defa daha vurdu. Bu yaşanan olaylardan dolayı son derece üzüntülüyüm."
Öte yandan olayı duyan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, A Milli Takım'ın antrenmana gelen Telli ile bir süre görüştü. Özgener'in, Erhan Telli ile birlikte statta bulunan bir odaya giderek nelerin yaşandığı ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.


13.10.2009
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla